Csodálatos fotót tett közzé Ördög Nóráról a férje

Forrás: TMC -
Nánási Pál Ázsia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotót posztolt Ördög Nóráról a férje. Ezek után nem csoda, hogy ennyire oda van a feleségéért. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Ördög Nóra és a családja Ázsiába utazott egy új műsor munkálatai miatt. A nagy utazást mindenki hatalmas kalandnak fogja fel, éppen ezért nem meglepő, hogy Nánási Pál is sűrűn kattingatja a fényképezőgépét.

A nem mindennapi helyszínen már számtalan csodás kép született, de a legutóbbi egy olyan pillanatot kapott el, amit érdemes megtekinteni: Nóri le sem tudná tagadni a tekintetéből áradó szeretetet. A fotót itt tudod megnézni.

Csodálatos fotót posztolt feleségéről Nánási Pál Forrás: TMC

A kétgyermekes édesanya is sokat posztol Vietnámból, szerencsére minden fontosabb momentumról tájékoztatja a követőit.

Élő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!

Elképesztő hangulat alakult ki az Extrém Activity studiójában, amelyhez Ördög Nóra különleges performansza is nagyban hozzájárult. A nem mindennapi feladat során a szexi sztár egy hatalmas kazettás magnóval a vállán rappelt olyan könnyedséggel, mintha mindig is ezt csinálta volna: Videó!

Mihalik Enikő megmutatta a párját: így csókolóztak - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170522-mihalik-eniko-megmutatta-a-parjat.htmlMihalik Enikő eddig nem tárta a követői elé a magánéletét, de most végre megmutatta, ki élete párja. Instagram-oldalán tett közzé magukról egy romantikus fotót! TV + SztárokOrigoKourtney Kardashiannak új pasija van: Cannes-ban romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-kourtney-kardashiannak-uj-pasija-van.htmlKourtney Kardashian már régóta nincs együtt gyermekei apjával, most pedig végre megmutatta új párját is. Cannes-ben mutatkoztak együtt a sármos fiatalemberrel!TV + Sztárok--VV Soma ennyit költött a nyereményébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-vv-soma-ennyi-penzt-koltott-a-nyeremenyebol.htmlVV Soma nyerte meg a ValóVilág legutóbbi szériáját, 36 millióval lett gazdagabb. Havonta utalják a pénzt a számlájára és elárulta, mennyit költött eddig belőle.TV + SztárokOrigoHarry barátnője, Meghan Markle a templomban nem, de a bulin már ott lehetetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-harry-herceg-baratnoje-csak-pippa-eskuvoi-bulijan-vehetett-reszt.htmlPippa Middleton esküvőjén sem II. Erzsébet sem Harry barátnője nem vett részt. Kiderült azonban, hogy Meghan Markle-t csak a templomból tiltották ki, de a bulin már részt vehetett. TV + SztárokOrigoPachmann Péter így vidítja fel kisfiát, Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-pacmann-peter-igy-viditja-fel-fiat.htmlPacmann Péter és kisfia, Balázs Ördög Nóra műsorában mutatkoztak be közösen. A TV2 sztárjáról érdekes dolgok derültek ki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVölgyesi Gabinak jót tett A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-volgyesi-gabi-lelazult-a-nagy-duett-alatt.htmlVölgyesi Gabi és Sági Szilárd nagy meglepetései voltak az idei A Nagy Duett című műsornak, ám a döntőig már nem jutottak el, az elődöntően tőlük búcsúztunk... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.