Erdei Zsolt koraszülött kisfia már stabil, de még nem mehet haza

koraszülött madár Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt kisfia idő előtt, 7 hónaposan jött a világra. A pici állapotáról kétségbeejtő hírek láttak napvilágot, a sportoló pedig maga nyilatkozott arról, hogy is van most a kislányuk.

Erdei Zsolt kisfia, Vilmos 7 hónaposan látott napvilágot - akárcsak annak idején a nővére -, a picit inkubátorba helyezték, azóta viszont folyamatosan kétségbeejtő hírek érkeztek róla. Az apuka a Mokkában öntött tiszta vizet a pohárba, elárulta, hogy van valójában a kisfia.

Erdei Zsolt kisfia állapotáról nyilatkozott Forrás: Fem3

"Stabil az állapota" - mondta Zsolt, de azt nem tudják, hogy mikor vihetik haza.

Az inkubátorban lévő koraszülött csecsemőknél mindig van olyan, hogy két lépést előre, egy lépést hátra.

"Fizikálisan abszolút. 4 vagy 5 napig volt a kórházban, addig a kislányt otthon kellett hagynia, akkor úgy érezte, magára hagyta őt"

Sztárapák balkézről született gyermekei - Eltitkolt szerelemgyerekek?http://www.life.hu/csalad/20170522-sztarapak-balkezrol-szuletett-gyermekei-eltitkolt-gyerekek.htmlFélrelépni sosem szerencsés dolog, főként akkor nem, ha az ember híres, hiszen az életét emberek milliói követik árgus szemmel. Ritkán, de előfordul azonban, hogy mégis sikerül a megcsalás tényét, akár közel 30 évig eltitkolni. A titkok viszont sosem maradnak örökké a szekrényben, és ha valakiről több év után derül ki, hogy bizony van egy eltitkolt gyermeke, az nem csak a házasságában, hanem a karrierjében is törést okozhat. A következőkben olyan sztárapukákat mutatunk be, akik bizony titkolták törvénytelen gyermeküket, ám mind az öten másként kezelték ezt a helyzetet. CsaládAFPMég mindig aggódhatunk Erdei Zsolt koraszülött kisfiáérthttp://www.life.hu/csalad/20170523-erdei-zsolt-kisfia-meg-mindig-veszelyben-van.htmlErdei Zsolt kisfia korábban született meg a kelleténél, ezért még mindig a gépek fogságában kell lennie. Az egész család nagyon izgul. Család--Így tölti szabadnapját Ördög Nóra: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170523-kambodzsaban-csonakazik-a-csaladjaval-ordog-nora.htmlA híres műsorvezető nem mindennapi eseményeket él át, mióta Ázsiába költözött. Persze nem örökre helyezte át a székhelyét, csak amíg tart az Ázsia Expressz című műsor forgatása. CsaládOrigoGombos Edina és családja ezért nem tér vissza Magyarországrahttp://www.life.hu/csalad/20170523-gombos-edina-es-csaladja-ezert-nem-jon-vissza-magyarorszagra.htmlGombos Edina és férje gyermekeikkel együtt költöztek ki Amerikába, és nem is tervezik, hogy hazajönnek. Elárulták, miért. Család--Túlzott intimitás a családban; a gyermek pszichés fejlődésének zavarát okozhatjahttp://www.life.hu/csalad/20170522-tulzott-intimitas-a-csaladban-a-gyermek-psziches-fejlodesenek-zavara.htmlEgy felnőtt a túlzott intimitást képes hárítani, adott számára a lehetőség, hogy kilépjen belőle, ha már nem érzi magát komfortosan, de egy kisgyermek, pláne a szüleivel szemben, még közel sem olyan érdekérvényesítő. Így szépen, apránként sérülhet az önbizalma, az autonómiája, a társas közegekben nem elfogadható magatartásformákat vehet fel. Stresszessé, depresszióssá, szorongóvá válhat, később pedig, akár a normál intim kapcsolatok – mint például az ölelés – is gondot okozhatnak neki, de az se ritka, hogy épp az ellenkezője történik; túl bizalmaskodóvá válik. CsaládThinkstockMegmutatta otthonát Pápai Joci: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170523-megmutatta-otthonat-papai-joci.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon nyolcadik helyen végző magyar versenyző, Pápai Joci egy eldugott kis utcában él Tatán feleségével, Anitával és két gyermekével, Hannával és Zalánnal. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.