Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő nem az magyar híresség, aki lépten-nyomon a gyermekeivel haknizik, és egyfolytában mutogatja a csemetéit a közösségi oldalain. Ezért is nagy öröm, hogy most kivételt tett, és közzétett egy családi fotót a rajongóinak.

A TV2 sztárja pár héttel ezelőtt Zimány Lindával az oldalán búcsúzott A Nagy Duett című műsorból, mely után azt nyilatkozta, nem is érti, miért ők estek ki. Most azonban nem egy szomorú, hanem egy boldog pillanatot osztott meg a követőivel, mégpedig azt, hogy elballagott a kislánya.

"Az én Kicsi lányom elballagott. Új korszak lesz ez nekünk, de nagyon várjuk! #iranyasuli #kisnagycsaladom #abcszorzótáblamegminden #deniszszomoru" - írta ki a fotóhoz Gergő:

A kedves képhez még Csobot Adél is hozzászólt: "Édesek vagytok nagyooon!!" - üzente az énekesnő.

Oláh Gergő: "Sokszor elválhattunk volna!"

Az X-Faktor harmadik szériájának győztesét örömmel tölti el, hogy három gyermekének meg tudja adni azokat a dolgokat, amikre vágynak, de ennek ára is van. Feleségével kitartanak egymás mellett, de voltak mélypontjaik. Ezekről itt vallott.
Oláh Gergő végre megmutatta a kisfiát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160308-olah-gergo-harmadik-gyermeke-foto-a-kis-csoppsegrol-nonapi-meglepetes.htmlTavaly ősz végén született meg Oláh Gergő harmadik gyereke, Nolen Gergő. Az énekes eddig nem sok fotót osztott meg a csöppségről, most viszont egy közös képpel rukkolt elő. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegmutatta babáját Oláh Gergőhttp://www.life.hu/csalad/20151128-megmutatta-babajat-olah-gergo.htmlAhogy a Life.hu is megírta, megszületett Oláh Gergő harmadik gyermeke. Az énekes éppen lejött Miskolcon a színpadról, amikor megtudta: felesége vajúdni kezdett. Család--Oláh Gergő elárulta kisfia nevéthttp://www.life.hu/csalad/20151124-olah-gergo-enekes-elarulta-kisfia-nevet.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, hétfő hajnalban megszületett Oláh Gergő harmadik gyereke. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszületett Oláh Gergő harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20151123-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesenek-megszuletett-harmadik-gyermeke.htmlAz énekes éppen lejött Miskolcon a színpadról, amikor megtudta: felesége vajúdni kezdett. Család--Ezért titkolták Oláh Gergőék a harmadik gyerek érkezéséthttp://www.life.hu/csalad/20151009-olah-gergoek-ezert-titkoltak-a-harmadik-gyerek-erkezeset.htmlOláh Gergőéknél november végén érkezik a harmadik gyerek. Gergő tündéri kislányával érkezett a Mokka stúdiójába, és arról beszélt, milyen érzés, hogy újra apai örömök elé néz. Család--Oláh Gergő megmutatta várandós szerelmét - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150911-olah-gergo-varandos-feleseget-nikit-megmutatta-a-facebookon.htmlNovemberben már öttagú lesz Oláh Gergő családja. A kis Karla és Denisz mellé hamarosan kistestvér érkezik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.