Csobot Adél rajtakapta Istenes Bencét egy másik nővel?

Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence imádják egymást, de persze náluk is akadnak olyan alkalmak, amikor kicsit megtréfálják egymást. Leginkább Bence Adélt...

Az RTL klub sztárja például legutóbb azzal viccelte meg kedvesét, hogy lement a játszótérre Natannal, hogy közben ismerkedhessen más anyukákkal. Adél persze rajtakapta, de a videó végén már ő maga vette fel, ahogy párja barátkozik.

Hogy miről is van szó? Természetesen Bence vlogjának egyik epizódjáról, ami a rajongók nagy örömére betekintést enged a kis család életébe. Lássuk hát, mi történt!

Csobot Adél friss babafotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170430-csobot-adel-abafotot-posztolt.htmlNem lehet könnyű Istenes Bencének és Csobot Adélnak, hiszen jelenleg több, mint 10.000 kilométer választja el őket egymástól. Család--Csobot Adél elköszönt Istenes Bencétől, aki elindult a Survivor forgatására - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170412-csobot-adel-elkoszont-istenes-bencetol.htmlCsobot Adél és Istenes Bence egy jó ideig nem fogják látni egymást, ugyanis a műsorvezetőt külföldre szólítja a kötelesség. Indul a Survivor forgatása, ők pedig már el is búcsúztak egymástól. CsaládOrigoÍgy hagyta el az országot Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20170410-istenes-bence-es-csobot-adel-igy-hagytak-el-magyarorszagot.html"Jaj, most sírok" - mondta Adél a kocsiban, amikor Bencével és Nátánnal belevágtak életük nagy kalandjába. Istenes Bence a vlogjában mutatta meg, milyenek voltak az utazás első pillanatai, illetve hogyan érték el végső céljukat, Kölnt.Család--Csobot Adél: "Ez az a sportág, amit szeretnünk kell"http://www.life.hu/csalad/20170321-csobot-adel-istenes-bence-miatt-szereti-a-focit.htmlCsobot Adél legutóbbi posztjából kiderül, hogy valójában csak Istenes Bence miatt szereti a focit. Család--Csobot Adél tündéri képet osztott meghttp://www.life.hu/csalad/20170317-csobot-adel-es-kisfia-natan-kolnben.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence egy exkluzív interjú keretein belül már tavaly bevallotta, hogy Németországba szeretne költözni a családjával. Ezt követően minden a tervek szerint haladt, és a 2017-es év elején már legtöbbször Kölnből láthattunk fotót a sztárcsaládról. Így történt az most is. CsaládOrigoCsaládi fotón Csobot Adél és Istenes Bence és a kis Nátánhttp://www.life.hu/csalad/20170312-csaladi-foton-csobot-adel-es-istenes-bence-es-natan.htmlAz ébredés pillanatait örökítette meg kis családjával Istenes Bence. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.