Kimi Raikkönen neje, Minttu nemrég szült, de tökéletes a teste

Forrás: Instagram/minttuvirtanen -
Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, múlt szerdán Kimi Räikkönen felesége, Minttu életet adott második gyermeküknek, egy kislánynak. A sztármama alakján viszont nem is látszik, hogy nemrég szült, bámulatos az alakja.

Kimi Räikkönen felesége, Minttu Virtanen világra hozta második gyermeküket, Rianna Angelia Milanát. Monacóban az újságírók is gratuláltak 2007 világbajnokának, és megkérdezték tőle, milyen az élet most már két nővel a házban. "Köszönöm, minden jó! Egészségesek, és ez a legfontosabb.

De még nagyon az elején vagyunk, ezért nem is változtat sok mindenen."

Kimi Raikkönen kedvesével Forrás: Instagram/minttuvirtanen

"Na de mi a helyzet az álmatlan éjszakákkal?" - kérdezett vissza az újságíró. "Nem, ez rendben van. Legalábbis részemről. Nem én etetem, ezért nem sok mindent tehetek azon kívül, hogy alszom..." - mondta Kimi a Sky Sportsnak. "Nagyon boldogok vagyunk, ez nagy élmény számunkra. És a legfontosabb, hogy mindenki egészséges."

Minttu ráadásul már közzé is tette az első fotóját a szülés után:

Kimi Raikkönen felesége Forrás: Instagram/minttu.raikkonen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.