Tüdéri fotót posztolt Miciről az édesapja, Nánási Pál

fotó Nánási Pál gyermek Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fényképész természetesen Ázsiába is magával vitte a gépét, hiszen most egy nem mindennapi környezetben van lehetősége képeket készíteni. 

Nemrég Pali a feleségéről mutatott egy fantasztikus képet, amelyen a műsorvezető csodálatosan néz ki, nem beszélve a misztikus hangulatú környezetről sem. Most pedig egy olyan fotót töltött fel a blogjára, amin a kislánya, Mici élvezi a különleges helyszínt.

Ördög Nórát és a gyerekeket is gyakran fényképezi az édesapa Forrás: TMC

A kislány nagyon cuki a friss felvételen, de azért érdemes rápillantani a tájra is, ugyanis rendkívül szemetgyönyörködtető. Szerencsére a sztáranyuka is egész sűrűn posztol Ázsiából, így számos ritka pillanatnak lehetünk szemtanúi.

Megleshettük, hogy miként töltötték a szabadnapjukat, és azt is, hogy Nóra mit szólt a leégéshez. Nemrég azt is megmutatta, hogy milyen, amikor torka szakadtából kiabál.

Élő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!

Elképesztő hangulat alakult ki az Extrém Activity studiójában, amelyhez Ördög Nóra különleges performansza is nagyban hozzájárult. A nem mindennapi feladat során a szexi sztár egy hatalmas kazettás magnóval a vállán rappelt olyan könnyedséggel, mintha mindig is ezt csinálta volna. Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.