Natalie Portman megmutatta 4 hónapos babáját- Fotó

baba Natalie Portman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalie Portman néhány hónapja adott életet kislányának, Amalia-nak, akit eddig sehol sem láthattunk. Ezúttal azonban, hála a szemfüles fotósoknak, teljes valójában is megcsodálhatjuk a lurkót.

A világ egyik legszexibb színésznője, a Fekete Hattyú sztárja 4 hónappal ezelőtt hozta világra kislányát.

Amalia eddig nem szerepelt nyilvánosan sehol,

éppen ezért óriási szenzációnak számít, hogy édesanyja a nyílt utcán, mindenféle takaró nélkül mutatta őt meg. Szerencsére egy szemfüles paparazzi éppen arra járt és meg is örökítette a pillanatot.

Szemmel látható, hogy a tökéletes alakkal rendelkező Natalie mit sem veszített vonzerejéből, sőt szebb mint valaha.

Natalie Portman megmutatta kisbabáját Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Megszületett Natalie Portman második gyermeke

Kislánya született Natalie Portmannek - jelentette be a színésznő szóvivője.

Horváth Éva megmutatta a kisfiát - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170424-igy-nez-ki-horvath-eva-kisfia-foto.htmlVégre láthattuk, hogyan fog kinézni Horváth Éva kisfia, ha megszületik. Édes ultrahangfotót posztolt a sztármami. CsaládOrigoErdei Zsolt, Madár újra édesapa lesz!http://www.life.hu/csalad/20170407-madar-ujra-apa-lesz.htmlErdei Zsolt, Madár majd kicsattan a boldogságtól: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt. CsaládOrigoÖrdög Nóra intim fotót posztolt kisfiáról, Vencirőlhttp://www.life.hu/csalad/20170321-ordog-nora-es-kisfia-cuki-foto.htmlÖrdög Nóra immár kétgyerekes édesanyaként éli mindennapjait. A kis Mici és Venci között alig van korkülönbség, így komoly logisztikát követel a családi élet és a karrier összehangolása. CsaládOrigoNem válik Jennifer Garner és Ben Affleckhttp://www.life.hu/csalad/20170309-nem-valik-a-sztarpar-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlBen Affleck és Jennifer Garner kapcsolata közel két évvel ezelőtt futott zátonyra, amikor kiderült, hogy a sármos színész félrelépett a dadussal... CsaládAFPRubint Réka különleges videót posztolt lányáról, Larárólhttp://www.life.hu/csalad/20170306-rubint-reka-videot-posztolt-eneklo-lanyarol.htmlRubint Réka végtelenül büszke gyerekeire. Ezúttal legidősebb gyermekéről, Laráról posztolt egy különleges videót: a 13 éves tinilány kedvenc dalát énekli. Család--Megszületett Sváby András harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170302-megszuletett-svaby-harmadik-gyereke.htmlSváby Andrásnak, aki nemrég vált el a feleségétől, megszületett harmadik kisfia, Milán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.