Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence 50 napig volt távol szeretteitől, ugyanis a Survivor című produkciót forgatta. 

Végre újra szerelmével és kisfiával lehet a fiatal sztárapuka. Közösségi oldalán folyton szerettei hiányáról tudatta követőit, ám most újra megölelhették egymást. A fiatal énekesnő, Csobot Adél is tűkön ülve várta párja érkezését és nem is akármivel várta a reptéren:

bundáskenyeret sütött neki.

Lebarnulva, fáradtan de mégis határtalanul boldogan tölti az első perceket családja körében a sztár.

Cuki reggeli fotót posztolt Istenes Bence

Zabálnivaló fotóval örvendeztette meg Istenes Bence a rajongóit.

Eljegyezték Oszter Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20170602-oszter-alexandrat-eljegyeztek.htmlOszter Alexandra és párja, Tamás nagy lépésre szánták el magukat: hamarosan összeházasodnak.TV + Sztárok--Hajdú Péter családja egy kiskutyával bővült- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-hajdu-peter-kiskutyat-vett-foto.htmlHajdú Péter egy új családtaggal lepte meg magát: Zeusz egy 8 hetes bernáthegyi kölyök, aki szemmel láthatóan elbűvölte a sztárt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCooky-nak új barátnője vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-cooky-ujra-szerelmes.htmlÚgy tűnik, végleg vége a francia származású rádiós műsorvezető házasságának. Bennfentesek szerint Cooky-nak új szerelme van. TV + SztárokOrigoGáspár Virágra rá sem lehet ismerni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170531-gaspar-virag-friss-fotoja.htmlArról számtalanszor beszámoltunk már, hogy Gáspár Győző nagyobbik lánya, Evelin elképesztően lefogyott, és az egykor duci kislányból bomba csaj lett. Ám most úgy tűnik, Virág is a diétát választotta, és bizony az eredmény sem maradt el... TV + SztárokOrigoKiderült Sebestyén Balázs szinglikori becenevehttp://www.life.hu/sztarok/20170530-igy-hivtak-sebestyen-balazst-amikor-meg-szingli-volt.htmlSokadszorra poénkodik a műsorvezető azzal, milyen becenevet aggadtak rá, amikor még szingli volt és csajozott... TV + Sztárok--Eljegyezték Oszter Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20170602-oszter-alexandrat-eljegyeztek.htmlOszter Alexandra és párja, Tamás nagy lépésre szánták el magukat: hamarosan összeházasodnak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.