Hatalmasat nőt Channing Tatum és Jenna Dewan kislánya

Forrás: Instagram/jennadewantatum -
Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb akkor írtunk a sztárpárról, amikor Channing Tatum lőtt egy pucér képet a feleségéről, és feltette az Instagramra. Most azonban Jenna Dewan tett közzé egy olyan fotót, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Sok sztárszülő nem bír leállni, és állandóan képeket posztol a csemetéjéről. Nos, Channing Tatum és a felesége nem tartoznak közéjük, nem mutogatják folyamatosan a kis Everly-t. Most azonban a büszke anyuka kivételt tett, és Instagram-oldalán mutatta meg, milyen nagyot is nőtt a lánya:

But most importantly.....celebrating this little angel turning 4 today....!!!!!! I love you so much little monkey Evie

Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) által megosztott bejegyzés,

A kicsi 2013. május 31-án látta meg a napvilágot, így a minap töltötte be negyedik életévét.

Jenna Dewan-Tatum és Channing Tatum Forrás: Instagram/jennadewantatum

Kíváncsi vagy, mit művelt Channing Tatum és felesége a 10. évfordulójukon? Akkor kattints ide!

Istenes Bence újra magához ölelhette a kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20170603-istenes-bence-ujra-magahoz-olelte-a-kisfiat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a sztárapuka 50 nap után tért haza a Survivor forgatásáról. Család--Fájdalmas és barbár felnőtté avatási rituálék - Megéri a felnőttkor?http://www.life.hu/csalad/20170601-fajdalmas-es-barbar-felnotte-avatasi-ritualek-megeri-a-felnottkor.htmlA természeti népeknél máig bevett szokás, hogy a férfivé és nővé válást, valamilyen különleges - számunkra gyakran barbárnak tűnő - rituálé kíséri. Korábban is írtunk, ilyen szertartásokról, ám most olyan hagyományokat találtunk, amelyekről egyszerűen tudnod kell! Család--Csákányi Eszter nem bánta meg, hogy nem született gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20170602-csakanyi-eszter-nem-banta-meg-hogy-nem-szuletett-gyereke.htmlCsákányi Eszternek nem született gyermeke, de így is boldog és elégedett. Elárulta, mindig is harcolt a szabályok, és a társadalmi elvárások ellen. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHabitusával ijesztette meg Penélope Cruz a férjéthttp://www.life.hu/csalad/20170602-penelope-cruz-temperamentuma-megijesztette-a-ferjet.htmlNemrég kiderült, hogy a szexi színésznő szenvedélyes habitusa egyszerre lehet vonzó és ijesztő is. Őszinte vallomás a férjétől. Család--Sziámi ikrek a porondon! – Kiárusított születési rendellenességekhttp://www.life.hu/csalad/20170602-sziami-ikrek-a-porondon-kiarusitott-szuletesi-rendellenessegek.htmlVárandósan mind csak azt kívánjuk, hogy gyermekünk egészséges legyen. Ám, vannak esetek, amikor a család, az ultrahang vizsgálat alatt, elkeserítő híreket kap. A sziámi ikrek között is nagy eltérések lehetne - hogyan vannak összenőve, van-e közös szervük -, melyek nagyban befolyásolják, hogy szét lehet-e őket választani. Most bemutatunk pár esetet, amikor az ikrek „büszkén" vállalták másságukat, sőt, még ebből próbáltak megélni. Család--Gianni egyedül maradt volna, ha nem találkozik Debreczeni Zitávalhttp://www.life.hu/csalad/20170602-gianni-egyedul-maradt-volna-ha-nem-talalkozik-zitaval.htmlGianni és Debreczeni Zita immár férjként és feleségként tervezhetik a közös jövőjüket, és persze a családalapítást. Gianni bevallotta, ha nem találkozott volna Zitával, szinte biztos, hogy egyedül marad. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.