Beyoncé kislánya, Blue Ivy pont olyan, mint az anyja: Videó!

Forrás: Twitter/Beyoncé -
színpad kislány Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó került fel a netre Beyoncé kislányáról, Blue Ivyről. A kislány ugyanolyan elsöprő, akár a híres édesanyja.

A kis Blue Ivy még csak néhány éves, de már most látszik, hogy pont olyan tehetséges, mint az édesanyja. Nemrég színpadi szereplése volt, előadást tartottak a balettiskolával, ahol tanul. A sztárcsemete egyértelműen elvitte a show-t a természetességével.

Család, Beyoncé, kisbaba, Blue Ivy, trópusi vakáció Forrás: Twitter/Beyoncé

Úgy mozog a színpadon, mintha az egész életét ott töltötte volna. A félelem legkisebb szikráját sem látni rajta, sőt, kfiejezetten élvezte az előadást. Legalábbis az eseményről készült videó alapján ezt lehet megállapítani. A táncos eseményről készült felvételt itt tudod megnézni.

Blue Ivy egy időben nem szerette a nyilvánosságot, de úgy tűnik, ahogy egyre cseperedik, kezd hozzászokni a tényhez, hogy bizony egy sztárcsaládban elég nehéz nyilvánosság nélkül élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.