Halle Berry 50 évesen kisbabát vár?

Forrás: WireImage/2017 Gregg DeGuire/Gregg Deguire -
Halle Berry várandós gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry egy napnál sem néz ki idősebbnek 30 évesnél, de a színésznő már az 51-et tapossa. Úgy tűnik, hogy ennek ellenére bevállalt még egy csemetét két gyermeke mellé: gyanúsan gömbölyödik a pocakja. Jön a baba, de vajon kitől?

Halle Berry két gyönyörű gyermek csodálatos édesanyja, túl jó pár rossz házasságon és kapcsolaton. A színésznő magánéletéről legutóbb lezajlott válása óta szinte semmit nem tudni, azt sem, hogy kivel randizgat mostanában. Úgy tűnik, hogy a sztár szeretné titokban tartani, hogy ki a legújabb választottja, mert kell lennie, hiszen a színésznő hasa gyanúsan gömbölyödik!

Úgy tűnik, Halle Berry kisbabát vár! Forrás: WireImage/2017 Gregg DeGuire/Gregg Deguire

Halle Berry nemrég egy vörös szőnyeges eseményen tűnt fel testhez simuló ruhában, és nagyon látszott a pocakja. Még a kezeit is a hasán pihentette, úgy, ahogy a várandós anyukák szokták! Már csak azt kellene tudnunk, hogy kitől vár babát a színésznő.

Halle Berrynek bizony van pocakja! Forrás: WireImage/2017 JB Lacroix/Jb Lacroix
Megszületett Bárdosi Sándorék kislánya - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170606-megszuletett-bardosi-sandorek-kislanya.htmlVilágra jött Bárdosi Sándorék második gyermeke. Maja császármetszéssel született, négy nappal korábban a kiírt időpontnál. A baba és a mama is nagyon jól vannak. Család--Oszter Sándor nem örül lánya, Oszter Alexandra eljegyzésénekhttp://www.life.hu/csalad/20170606-oszter-sandor-nem-orul-lanya-eljegyzesenek.htmlOszter Alexandra körülbelül 3 hete jelentette be közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Az apja viszont csak ismerősöktől tud a hírről, ami számára nem örömteli. Ki is jelentette, hogy ő bizony nem örül neki. Család--Amikor egy csoda valóra válik – Egy nyílt örökbefogadás igaz történetehttp://www.life.hu/csalad/20170604-amikor-egy-csoda-valora-valik-egy-nyilt-orokbefogadas-igaz-tortenete.htmlAz örökbefogadás egy csodálatos dolog; gyermekek, akiknek valamilyen okból nem adatott meg, hogy vér szerinti szüleikkel nőhessenek fel, esélyt kapnak, hogy új, szerető családot találjanak. Ma Magyarországon az örökbe fogadó szülők 2/3-a 3 évnél fiatalabb gyermeket szeretne, elsősorban csecsemőt, újszülöttet. Erre a legnagyobb esélyt számukra a nyílt örökbefogadás jelenti. Egy ilyen igazán szívbemarkoló történetet mutatunk most be. Család--Két gyermekével fotózták Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/csalad/20170605-ket-gyermekevel-marcellel-es-pankaval-fotoztak-liptai-claudiat.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót a közösségi oldalaira. Ma két gyermekével együtt fotózkodott a műsorvezető. Család--Furcsa neveket kaphatnak a Clooney ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20170604-tequilarol-kaphatjak-a-nevuket-a-clooney-gyerekek.htmlLassan itt az idő, Amal Clooney bármelyik pillanatban világra hozhatja a híres ikreket. De vajon milyen neműek a babák, és hogy fogják hívni őket? Család--Hatalmasat nőtt Cristiano Ronaldo kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170604-cristiano-ronaldo-kisfia-nagyot-nott.htmlCristiano Ronaldo joggal nevezhető az élet császárának, hiszen legalább 40 ismert ágyasáról tudunk. Őket korábban itt gyűjtöttük csokorba. De amellett, hogy a focista hajtja a csajokat, büszke édesapa is, aki most megmutatta a világnak a kisfiát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.