Czippán Anett terhességéről vallott: rosszullétek gyötrik

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
terhesség várandós Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett a második gyermekével várandós, hónapokig küzdöttek párjával azért, hogy összejöjjön. A műsorvezető mostani terhessége teljesen más, mint az előző, folyton rosszullétek gyötrik.

Czippán Anett a második gyermekével várandós, kisfia majd' kiugrott a bőréből, amikor megtudta, testvére lesz. A műsorvezető és párja sokat küzdöttek azért, hogy megfoganjon közös gyermekük, az első próbálkozások nem hozták meg a várt eredmény. Végül azonban mégis megtörtént a csoda, ráadásul nagyon különleges módon derült ki a gyermekáldás.

Czippán Anett terhességéről beszélt: nehezen jött össze a baba Fotó: Adrián Zoltán - Origo

kiraktam magamról egy fotót a közösségi oldalamra, mely alatt többen is gratuláltak. Furcsálltam, mert én a puffadásnak tulajdonítottam a kialakult pocakomat.

"Ott nem volt hányinger és allergia a szagokra, most viszont az összes tünetet produkálom, ami egy kismamán kijöhet. Az eddigi 12 hét igen megterhelő volt"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.