Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szegényke... Csak pupillázik mi történik" - írták ki a rajongók Liptai Claudia kisfiának friss fotója alá.

Mint ismeretes, Liptai Claudia minden nap közzétesz egy fotót közösségi oldalán. Mostanában már nem rejtegeti gyermekeit sem, volt, hogy közös fotót mutatott a követőinek Pankáról és Marciról. Most azonban egy furcsa kép került ki a műsorvezető kisfiáról:

Egy rajongó pizsiben is rajongó #everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule #starwarsforever

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

"Egy rajongó pizsiben is rajongó" #starwarsforever - írta ki Clau a kis Marci képéhez, aki ezúttal rohamosztagos pizsamát kapott. A kérdés már csak az, hogy kap-e rendesen levegőt ebben a furcsa maszkban a féléves csemete.

- írta ki egy követő Claudia képéhez az Instagramon. A Facebookon sokak tetszését elnyerte a jelmez, többen azonban nemtetszésüket fejezték ki:

"Szegény gyerek..."

Két gyermekével fotózták Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/csalad/20170605-ket-gyermekevel-marcellel-es-pankaval-fotoztak-liptai-claudiat.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót a közösségi oldalaira. Ma két gyermekével együtt fotózkodott a műsorvezető. Család--Édesanyja nélkül ment külföldre Liptai Claudia kislánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20170527-edesanyja-nelkul-ment-kulfoldre-liptai-claudia-kislanya-panka-versenyezni.htmlKülföldi versenyen vesz részt Liptai Claudia kislánya, Panka. A műsorvezető nagyon büszke gyermekére, aki évek óta hatalmas sikereket ér el gimnasztikában. CsaládOrigoExkluzív babafotón Liptai Claudia kisfia, Pataki Marcellhttp://www.life.hu/csalad/20170525-liptai-claudia-megmutatta-kisfiat-marcit.htmlLiptai Claudia eddig csak apró részleteket mutatott kisfiából, de most végre láthatjuk Marci csinos kis pofikáját is! A műsorvezető élvezi az anyaságot, és csak úgy sugárzik a boldogságtól. CsaládOrigoKözös képen Liptai Claudia gyerekei, Panka és Marcellhttp://www.life.hu/csalad/20170520-kozos-kepen-liptai-claudia-gyerekei.htmlMegkapó képet tett fel a Facebookjára Liptai Claudia. A fotón mindkét gyermeke, Panka és Marcell is szerepel. CsaládOrigoLiptai Claudia kisfia nő, mint a gombahttp://www.life.hu/csalad/20170513-ime-liptai-claudia-kisfia-marcell.htmlLiptai Claudia, aki mint ismeretes, nem elégedett szülési utáni alakjával, most újabb fotót posztolt a kisfiáról. CsaládOrigoLiptai Claudia követőitől kér tanácsot a gyerekneveléshezhttp://www.life.hu/csalad/20170326-liptai-claudia-kisfia-marcell-eteteserol-vallott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia kisfia, Marcell már szilárd ételeket eszik. A hírt a műsorvezető jelentette be pár nappal ezelőtt, most pedig tanácsot is kér a követőitől.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.