Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégis ki az a kisfiú, akit Kiss Ramóna ringat a Barátok köztben? 

Kiss Ramóna hamarosan az X-Faktor műsorvezetője lesz, így karaktere eltűnik a Barátok köztből. De előtte még egy különös titok derült ki Szentmihályi Zsófiról, vagyis Ramónáról. A színésznő nem véletlenül ápol közeli kapcsolatot sorozatbeli gyermekével, Bencével. A kisfiú ugyanis a valóságban Ramóna legjobb barátnőjének a gyermeke.

Az is igaz, hogy Zsófi kisfiát egyszerre három baba alakította a képernyőn. A „középső", legtöbbet képernyőn lévő Bence igazi neve is Bence. Ő Ramóna legjobb barátnőjének, Vanya Tímeának a kisfia - írja a Bors.

Playboy Man of the year Kiss Ramóna Kiss Ramóna nyerte a Playboy Man of the Year Múzsa kategóriáját Forrás: Polyák Attila/Origo
Király L. Norbi alig látja kisfiát - Meglepő dologból él az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150523-kiraly-l-norbi-az-x-faktor-felfedezettje-alig-latja-kisfiat-es-meglepo-dologbol-el.htmlKiss Ramóna szerint félnek tőle a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20170612-kiss-ramonatol-felnek-a-ferfiak.htmlKiss Ramóna Marilyn Monroe-ként pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170606-kiss-ramona-marilyn-monroe-kent-pozol.htmlElképesztő alakot villantott Kiss Ramóna: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170602-kiss-ramona-igazi-bombazokent-pozol.htmlKiss Ramóna az új munka mellett vadiúj külsőt is villantotthttp://www.life.hu/trend/20170518-kiss-ramona-teljesen-megvaltozott.htmlKiss Ramóna lesz az X-Faktor műsorvezetőjehttp://www.origo.hu/teve/20170516-kiss-ramona-uj-munkat-kapott-az-rtl-klubtol-az-x-faktorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.