Curtis felesége egy focistával randizgat

Forrás: Instagram -
szerelem Curtis Csilla vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Curtis és Csilla között végleg vége mindennek: a szőke szépség már egy másik férfi karjaiban keresi a boldogságot. 

A fiatalok házassága mindig is viharos volt. Rengeteg hullámvölgy, összeveszések és kibékülések tarkították a kapcsolatukat, tavaly ezek a problémák szíktáshoz vezettek. Egy ideig még küzdöttek egymásért, próbálkoztak, ám most úgy tűnik, végleg vége a kettejük közti szerelemnek.

Curtis és Csilla végleg elbúcsúzott egymástól Forrás: Instagram

Cutris egy barna szépségbe szerelmes, Csilla pedig egy másik férfi, Sebők Vilmos oldalán keresi a boldogságot. A magyar focista nagyon óvatosan válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen kapcsolatot ápol a fiatal nővel:

"Még nem alkotunk egy párt, de ismerkedünk és szimpatizálunk egymással. Egy közös baráti társaságból ismerjük egymást, egyelőre többet nem tudok, és korai is lenne mondani a kapcsolatunkról"

Az is kiderült, hogy Vilmos ismeri a nő volt férjét is, de nem érzi magát emiatt kellemetlenül, hiszen sosem ápoltak baráti viszonyt - írta meg a Ripost.

Curtis és Csilla végleg szakítottak: Édesanyja ápolja a rapper lelkét

Nehéz követni Curtis és egykori kedvesének kapcsolatát, de szerencsére a rapper édesanyja mindig ott áll, hogy támogassa a fiát, amikor szükséges. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.