Így neveli 8 gyermekét az ausztrál család: Fotók!

ikrek család gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindennapi életéről számolt be egy nő, aki 8 gyermeket nevel. A kicsik napi ellátása rengeteg pénzt és energiát igényel, az édesanya heti 90 ezer forintot költ ételre.

Nem is tudjuk, hogyan képes ezt napi szinten kivitelezni, hiszen a 16 hónapos ötösikrek mellett ez számunkra teljesen elképzelhetetlen lenne. Az édesanya elmesélte, hogy a kicsik napi fél doboz tápszert fogyasztanak, valamint 16 ruhácskát és 60 pelenkát használnak el.

Az anya bevallotta, hogy még a kicsik bébiételeit is házilag készíti, hiszen ilyen mennyiségben képtelenek lennének megfizetni az üveges bébiételt. És még ott van a három nagyobb gyerkőc is, a 4 és 6 éves kislánya, valamint a 10 éves kisfia.

Indi & Aiva ❤️ #Biggirls #Helpers #Alwaysmybabies #Love #Bigfamily

Kimberley (@surprisedbyfive) által megosztott bejegyzés,

Kim indított egy közösségi oldalt, ahol vicces fotókon keresztül mutatja be az életüket. Érdemes vetni rájuk egy pillantást, mert a fotók alapján nagyon boldog családban élnek a rengeteg tennivaló ellenére is - írta meg a DailyMail.

Két apától születtek ikrei egy nőnek

A családtagok, rokonok, rendszeresen mondogatták az apának, hogy az ikrei nem hasonlítanak egymásra. Hiába testvérek, mégis teljesen különbözően néznek ki. Az egyikőjüknek egyenes haja van, míg a másik csöppségnek göndör, arról nem is beszélve, hogy még az arcuk sem hasonlít egymásra. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.