Hozzáment focista párjához, Futács Márkóhoz Katona Gitta!

Forrás: Instagram/ Futács Gitta -
házasság Futács Márkó Katona Gitta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katona Gitta, a 2014-es szépségkirálynő-választás első udvarhölgye hozzáment gyermeke apjához, vagyis Futács Márkó focistához! Íme, az ifjú pár!

A Magyarország Szépe választás második helyezettje, vagyis az első udvarhölgy volt Katona Gitta, aki 2014-ben még szingliként lépett a verseny színpadára, de nem sokáig maradt egyedülálló. Megtalálta szerelmét, méghozzá egy focista, Futács Márkó személyében. A pár megismerkedésük óta külföldön él, hiszen a sportolót mindig elszólítja a kötelesség.

Hozzáment focista párjához Katona Gitta! Forrás: Instagram/ Futács Gitta

Már van egy közös gyermekük is, és eddig nem siettek, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat, de a lakodalomra mégis sor került. Magyarországon házasodtak össze, méghozzá a Halászbástyán. A jeles napról Gitta tett közzé fotót Instagram-oldalára, aki már Futács Gitta néven éli tovább az életét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.