Beyoncé ikreit nem engedik haza a kórházból

ikrek család Beyoncé kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem jöhetnek haza a sztárcsemeték a kórházból, valamilyen kisebb probléma miatt kell az intézményben maradniuk. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, bennfentes információk szerint megszülettek Beyoncé ikrei. Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett a kisbabákkal kapcsolatban, de a család közeli hozzátartozói további titkokat meséltek a kicsik állapotáról.

Beyoncé ikrei még kórházban vannak Forrás: Robyn Beck / AFP

Állításuk szerint egy Los Angeles-i kórházban jöttek világra, egy kisfiú és egy kislány. A hozzátartozók szerint kisebb komplikációk léptek fel, amik miatt még egy ideig orvosi megfigyelés alatt kell tartani az ikreket, de azt pontosan nem tudni, hogy miért.

Azonban megnyugtattak minket, hogy a sztáranyuka jól van, és a babák egészsége sincs komoly veszélyben, így várhatóan hamarosan távozhatnak - írta meg a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.