Beyoncé ikreit nem engedik haza a kórházból

ikrek család Beyoncé kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem jöhetnek haza a sztárcsemeték a kórházból, valamilyen kisebb probléma miatt kell az intézményben maradniuk. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, bennfentes információk szerint megszülettek Beyoncé ikrei. Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett a kisbabákkal kapcsolatban, de a család közeli hozzátartozói további titkokat meséltek a kicsik állapotáról.

Beyoncé ikrei még kórházban vannak Forrás: Robyn Beck / AFP

Állításuk szerint egy Los Angeles-i kórházban jöttek világra, egy kisfiú és egy kislány. A hozzátartozók szerint kisebb komplikációk léptek fel, amik miatt még egy ideig orvosi megfigyelés alatt kell tartani az ikreket, de azt pontosan nem tudni, hogy miért.

Azonban megnyugtattak minket, hogy a sztáranyuka jól van, és a babák egészsége sincs komoly veszélyben, így várhatóan hamarosan távozhatnak - írta meg a TMZ.

Bajor Imre lányának, Bajor Lilinek nagyon hiányzik az édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20170619-bajor-imre-lanyanak-hianyzik-az-edesapja.htmlBajor Imre lánya 3 éve vesztette el édesapját, de még most sem tette túl magát a színművész halálán. Azt reméli, hogy fentről látja, mit csinál és nem okoz neki csalódást!CsaládOrigoA két Istenes: Csobot Adél édes fotót posztolt családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20170619-csobot-adel-istenes-bence-es-natan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence hazatért a Survivor ötvennapos forgatásáról, így végre együtt lehet gyönyörű családjával. Az egyik boldog pillanatukba most a fiatal édesanya engedett betekintést. Család--Ezt is megengedte kislányának Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20170618-hodi-pamela-anya-kislanya.htmlNéhány órával azután, hogy bejelentették: elmarad az esküvőjük, újabb videót posztolt Hódi Pamela és Berki Krisztián.Család--II. Erzsébet és dédunokája Sarolta hercegnő közös fotóján ámul a világhttp://www.life.hu/csalad/20170618-ii-erzsebet-es-sarolta-hercegno-foto.htmlSokszor mondták már, hogy II. Erzsébet és Sarolta hercegnő nagyon hasonlítanak egymásra. Ezzel a fotóval végleg bebizonyítjuk, hogy ez bizony igaz! Család--Friss: Megszülettek Beyoncé ikreihttp://www.life.hu/csalad/20170618-beyonce-ikrek-megszulettek.htmlVilágra hozta ikreit Beyoncé. Az énekesnő barátai megerősítették a hírt a People magazinnak. Család--Jön a baba: Feke Pál kedvese már a hetedik hónapban vanhttp://www.life.hu/csalad/20170618-feke-pal-kedvese-a-hetedik-honapban-van.htmlFeke-Gyenesei Leila hamarosan életed ad első gyermeküknek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.