Zámbó Krisztián soha nem látott közös képet posztolt Jimmyvel - Fotó!

kép Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián 16 éve vesztette el édesapját, az ország pedig egy aranytorkú énekest. A fiú apák napja alkalmából mondott köszöntet édesapjának, és mutatott egy soha nem látott képet a királyról.

Zámbó Jimmy már 16 éve nincs közöttünk, de a család és a rajongók egy pillanatra sem hagyják, hogy elhalványuljon az emléke. Az aranytorkú énekes dalaiban örökké élni fog, a családot pedig a közös ereklyék segítik az emlékezésben. Zámbó Krisztián apák napja alkalmából meg is osztott egy ilyen féltve őrzött, családi kincset.

Zámbó Krisztián megemlékezett édesapjáról Forrás: Facebook/Mokka

A fiú egy apjával közös képet tett közzé Facebook-oldalára, és néhány mondatban mondott köszönetet apjának azért, amilyen ember is volt ő.

Drága èdes apám! Legyen ez a nap csak a tiéd, mert köszönöm, hogy felneveltél.

Tündéri fotókon a világsztár apukák

Világszerte június harmadik vasárnapján ünneplik az apák napját, így persze nem meglepő, hogy a hírességek közül is sokan tettek közzé fotókat csemetéikről. Leginkább a híres celebmamák posztoltak, aki közösségi oldalaikon köszöntötték párjaikat, és üzenték meg nekik, milyen csodálatos munkát végeznek. Olvasd el erről a life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.