Kevin Federline Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spearsnek a volt háttértáncosától, Kevin Federline-tól született két fia, akiket az apjuk csak ritkán lát. Ezen viszont szeretne változtatni!

Britney Spears két gyermeke a háttértáncosával való hírhedt kapcsolatából született, ami után össze is omlott az énekesnő. Azóta Britney már összeszedte magát, és ő neveli fiait, akiket Kevin Federline csak ritkán lát. Az apának egyébként összesen 6 gyermeke van, Britney-n kívül még két másik nő is apává tette, így a láthatásokat igen nehéz összeegyeztetni.

Britney Spears exe többet szeretne a gyerekekből Forrás: Angela Weiss / AFP

Főleg az énekesnővel nincs könnyű dolga, hiszen a sztár sokszor jár turnéra, ahová természetesen a gyerekeket is viszi. Kevin azonban szeretné gyakrabban látni a csemetéket! "Ha elvált szülő vagy, akkor kénytelen vagy feladni néhány dolgot, amit nagyon szeretnél. A fiúk el fognak menni anyukájukkal az ázsiai turnéra, így a hónapban már nem látom őket. Nem voltak velem apák napján sem" - mondta a Bravónak Kevin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.