Kiderült, mikor csalta meg utoljára Berki Krisztián Hódi Pamelát

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Hódi Pamela megcsalás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián párkapcsolata távolról sem mondható kiegyensúlyozottnak: hullámvölgyek, szakítások, megcsalások és meghiúsult esküvők tarkítják közös életüket. A sztármami ezúttal arról mesélt, mikor csalta őt meg utoljára kedvese....

A Micsoda Nők! című műsorban őszintén mesélt a sztármami arról, hogy bizony távolról sem tökéletes a kapcsolatuk, a múltbéli történések pedig benne is igen mély nyomot hagytak. Ám azt is elárulta Pamela, hogy a múlttal ellentétben, a jelenben minden rendben van köztük.

"Nekem nagyon megingatja a lelki harmóniámat a párkapcsolati probléma. Jó, hogy most már tudok rajta nevetni, összeteszem a két kezem és le is kopogom, mert most hála az égnek jó minden!"- mesélte a műsorban a sztár, írja a Blikk.

Hódi Pamela Berki Krisztián Fotó: Marton Szilvia/Origo

Ám azonban a felvétel után újabb hullámvölgy ütötte fel a fejét:

a sztárpár lefújta július 1-jei esküvőjét.

Azt nem fejtették ki, mi áll a döntésük hátterében, azonban tény, hogy nem házasodnak össze, amit mindketten saját közösségi oldalaikon tettek közzé.

Interjú az újonnan választott szépségkirálynővel, Koroknyai Virággalhttp://www.life.hu/sztarok/20170619-interju-az-uj-szepsegkiralynovel-video.htmlÚgy tűnik, az ország legszebb nője nem csak kívülről szép... TV + SztárokOrigoSarka Kata elégedett az eredménnyel- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-sarka-kata-elegedett-video.htmlSarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal.... TV + Sztárok--Anyaszült meztelenre vetkőzött Pintér Tibor- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170615-pinter-tibor-meztelenre-vetkozott-video.htmlValószínűleg nők tucatjai kaptak a szívükhöz, amikor meglátták, mit művel a lovas produkcióiról elhíresült színész. Pintér Tibor ugyanis ledobta a textilt....TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a francia elnök fiával- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-exkluziv-interju-a-francia-elnok-fiaval.htmlA LifeBallon a dj-ként dolgozó egykori francia elnök fia, Pierre Sarkozy is jelen volt, aki exkluzív interjút adott kollégánknak. TV + SztárokOrigoPumped Gabo kolbászát eszi kedvese, Ági (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170612-pumped-gabo-kolbaszat-nyalogatja-agi.htmlPumped Gabo és Ági igazából már nem nagyon tudnak meglepetést okozni, ám ezúttal mégis leesett az állunk... TV + SztárokOrigoJlo szerelme exeit faggatjahttp://www.life.hu/sztarok/20170608-jennifer-lopez-szerleme-exeit-faggatja.htmlJennifer Lopez ismét fülig szerelmes: jelenlegi választottja a baseball sztár, Alex Rodriguez... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.