Peller Anna és Miki ösztönösen érzik egymás hangulatát

házasság szerelem Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna és Miki kapcsolatából sugárzik a vidámság, ami az öltözködésükön is meglátszik. Az is kiderült, hogy az extrém ruhadarabokat sem vetik meg, sőt! 

A Reggeli műsorvezetői tökéletes harmóniában vannak, nem csak szakmailag, hanem a magánéletükben is. Kiderült, hogy mindketten imádnak színesen öltözködni, és még akkor is képesek összeöltözni, ha nem látják egymást.

"Ösztönösen megérezzük, miben lesz a másik. Ha például nem együtt készülünk egy rendezvényre, akkor is képesek vagyunk összeöltözni" - mesélte Anna.

A színésznő bevallotta, hogy többnyire színes ruhadarabokat választ, ezért ha mégis sötét szettben jelenik meg, sokan megkérdezik, hogy minden rendben van-e. Az is kiderült, hogy Miki stílusa sokat változott mióta egy párt alkotnak. Megbízik a sztáranyuka ízlésében, egyedül a cipői kapcsán nem engedi, hogy más válasszon helyette:

Peller Anna és párja, Lukács Miklós Forrás: RTL Klub

"Nagyon szereti a feltűnő lábbeliket, több szőrös cipője is van, amit szinte mindenki megdicsér. A kedvencén, ami a Nyerő Páros forgatásán is rajta volt, a Vénusz születése című festmény látható, tényleg különleges egy darab"

Miki elárulta, hogy már tini korában is szeretett feltűnő szerelésekben megjelenni, de azt is elismerte, hogy mindketten cipőmániásak. Véleménye szerint Anna a legcsodálatosabb nő, mindig úgy fest, mintha egy divatlapból lépett volna ki.

"Szeretem benne, hogy ennyire nőies. Nem szoktam egyébként beleszólni a ruhaválasztásába, de

ha nem elég szexis, azt azért szóvát teszem"

- írta meg a Best.

Így nézett ki Peller Anna és Peller Mariann 15 évvel ezelőtt

Nem mindennapi felvétel került napvilágra Annáról és Mariannról: a fotón még a lányok édesapja is látható. Sokat változtak az elmúlt 15 évben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.