Kulcsár Edina az édesanyjával szelfizett: Fotó!

édesanya fotó család Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nem mindennapi fotót tett közzé az oldalán: együtt pózolt az édesanyjával. 

Kulcsár Edina egy korábbi interjúban arról mesélt, hogy számára a család az egyik legfontosabb dolog a világon. Éppen ezért a dédnagymamájával is mindennap beszél, sőt egy gálára is magával viszi Anci nénit.

Nem meglepő ezek után, hogy a szexi modell az édesanyjával is jó kapcsolatot ápol, akivel nemrég egy közös szelfit is feltöltöttek Edina közösségi oldalára. Meg kell hagyni, mindketten gyönyörűek a fotón.

A poszt természetesen a rajongóknak is nagyon tetszett, hiszen még egy napja sincs fent a sztár oldalán, máris többezer kedvelést és rengeteg hozzászólást kapott. Mindenki el van ájulva, hogy Edina édesanyja milyen fiatal és szép.

Brutális sorozatgyilkosok, akikbe nők százai szerettek bele - Hübrisztofília (18+)http://www.life.hu/csalad/20170619-brutalis-sorozatgyilkosok-akikbe-nok-szazai-szerettek-bele-hubrisztofilia-18.htmlKi hinné, hogy egy sorozatgyilkos, aki nőket erőszakolt és ölt meg, vagy épp fiatal fiúk testéből evett, a börtönben naponta több szerelmes levelet és házassági ajánlatot is kap. Bizony, ez a jelenség nem új keletű, a szexuális deviancia ezen formája már régóta ismert, és emiatt több házasság is született gyilkos és rajongója között. Család--Megszületett Kozák Danuta kislánya, Zorahttp://www.life.hu/csalad/20170621-megszuletett-kozak-danuta-kislanya.htmlMegszületett Kozák Danuta kislánya, Zora. Az anyuka a Facebook-oldalán tette közzé az első fotót a babáról, mindketten jól vannak! CsaládOrigoEzzel a meglepetéssel várta Szandi a férjét: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170620-hazassagi-evfordulora-keszultek-szandiek.htmlNem mindennapi fotó került fel Szandi közösségi oldalára: megmutatta milyen meglepetéssel várta a férjét a házassági évfordulójuk napján. Család--Csak ártanak azok az anyák, akik feláldozzák magukat az anyaság oltáránhttp://www.life.hu/csalad/20170618-artanak-azok-az-anyak-akik-felaldozzak-magukat-az-anyasag-oltaran.html„Én érted feladtam mindent!" – mondják majd évek múlva azok, akik nem mernek némiképp önzők, tudatosak lenni. Azok, akik fényárban úszó áldozatként élik meg a világ legtermészetesebb szerepét; az anyaságot. Ők azok, akik mindig a gyermek rendelkezésére állnak, akik félredobnak bármit - leginkább önmagukat -, ha a gyerekről van szó. Ismerd meg az anyaság mögé bújó önértékelési gondokkal küzdő nőket és segíts nekik! CsaládThinkstockEl akarják venni Britney Spearstől a két fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170620-britney-spears-gyerekeinek-apja-kuzd-fiaiert.htmlBritney Spearsnek a volt háttértáncosától, Kevin Federline-tól született két fia, akiket az apjuk csak ritkán lát. Ezen viszont szeretne változtatni! Család--Peller Anna és Miki ösztönösen érzik egymás hangulatát http://www.life.hu/csalad/20170620-peller-anna-es-miki-imad-szinesen-oltozkodni.htmlPeller Anna és Miki kapcsolatából sugárzik a vidámság, ami az öltözködésükön is meglátszik. Az is kiderült, hogy az extrém ruhadarabokat sem vetik meg, sőt! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.