Cuki fotó: így alszik Som-Balogh Edina kislánya

Forrás: Instagram/sombaloghedina -
Som-Balogh Edina kislány alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina kislánya, Lilien hihetetlenül édes csöppség és úgy tűnik, nyugodt baba. Hiába van hangzavar körülötte, ő mélyen alszik. 

Som-Balogh Edináéknál négytagúvá bővült a család, alig bírták már kivárni a szülők az utolsó heteket. A kis Lilien ugyanis még egy kicsit tovább is maradt anyukája pocakjában, de így csak még jobban örültek neki, amikor megérkezett.

Som-Balogh Edina kislánya hihetetlenül édes Forrás: Instagram/sombaloghedina

Márciusban látott napvilágot Lilien, a család pedig nem is lehetne ennél boldogabb. Edina büszke anyukaként gyakran mutat róla fotókat a rajongóknak, akik mind elolvadnak az édes csöppségtől. A legutóbbi képen éppen szundikál a kislány, akit még az sem zavar, hogy körülötte óriási a hangzavar. Nyugodt baba lehet!

Megszületett Kozák Danuta kislánya, Zorahttp://www.life.hu/csalad/20170621-megszuletett-kozak-danuta-kislanya.htmlMegszületett Kozák Danuta kislánya, Zora. Az anyuka a Facebook-oldalán tette közzé az első fotót a babáról, mindketten jól vannak! CsaládOrigoÖrdög Nóra gyermekei biciklizni tanulnak: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170616-igy-bicikliznek-ordog-nora-gyerekei.htmlA híres műsorvezető egy tündéri családi pillanatot osztott meg a közösségi oldalán: így bicikliznek a gyerekei. Család--Berki Krisztiánt kislánya lepte meg Apák napja alkalmából: Videó! http://www.life.hu/csalad/20170616-teljesen-meghatodott-a-kislanyatol-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián nem mindennapi meglepetésben részesült a közelmúltban. Kislánya szívmelengető lépéssel vette le az apját a lábáról. Család--Brutális sorozatgyilkosok, akikbe nők százai szerettek bele - Hübrisztofília (18+)http://www.life.hu/csalad/20170619-brutalis-sorozatgyilkosok-akikbe-nok-szazai-szerettek-bele-hubrisztofilia-18.htmlKi hinné, hogy egy sorozatgyilkos, aki nőket erőszakolt és ölt meg, vagy épp fiatal fiúk testéből evett, a börtönben naponta több szerelmes levelet és házassági ajánlatot is kap. Bizony, ez a jelenség nem új keletű, a szexuális deviancia ezen formája már régóta ismert, és emiatt több házasság is született gyilkos és rajongója között. Család--Som-Balogh Edina és férje a kapcsolatukról nyilatkoztakhttp://www.life.hu/csalad/20170620-som-balogh-edina-es-ferje-a-kapcsolatukrol-nyilatkozott.htmlSom-Balogh Edina és férje biztosak abban, hogy őket egymásnak teremtette az ég, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne köztük vita, vagy féltékenység. A pár őszintén nyilatkozott kapcsolatáról, így azt is megtudhatjuk, hogy náluk belefér-e a hűtlenség. Család--Ezzel a meglepetéssel várta Szandi a férjét: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170620-hazassagi-evfordulora-keszultek-szandiek.htmlNem mindennapi fotó került fel Szandi közösségi oldalára: megmutatta milyen meglepetéssel várta a férjét a házassági évfordulójuk napján. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.