Megszületett Kozák Danuta kislánya, Zora

Forrás: Origo -
Születés Kozák Danuta gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Kozák Danuta kislánya, Zora. Az anyuka a Facebook-oldalán tette közzé az első fotót a babáról, mindketten jól vannak!

Kozák Danuta többszörös olimpiai bajnok kajakos kislánya megszületett, a sportoló Facebook-oldalán tudtatta rajongóival az örömhírt. Danuta hajnalban adott életet gyermekének, és szerencsére nem váratta sokáig az aggódókat, egyből megnyugtatta rajongóit, hogy minden rendben van!

Kozák Danuta életet adott kislányának Forrás: Origo

A sportoló nem titkolózott sem a gyermek nemét és nevét illetően sem, de képet is egyből mutatott az újszülött csöppségről. Danuta gyermeke a Zora nevet kapta, 3140 grammal látta meg a napvilágot és 53 centivel. A baba és a mama is jól vannak, apuka pedig nagyon büszke!

Ördög Nóra gyermekei biciklizni tanulnak: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170616-igy-bicikliznek-ordog-nora-gyerekei.htmlA híres műsorvezető egy tündéri családi pillanatot osztott meg a közösségi oldalán: így bicikliznek a gyerekei. Család--Berki Krisztiánt kislánya lepte meg Apák napja alkalmából: Videó! http://www.life.hu/csalad/20170616-teljesen-meghatodott-a-kislanyatol-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián nem mindennapi meglepetésben részesült a közelmúltban. Kislánya szívmelengető lépéssel vette le az apját a lábáról. Család--Brutális sorozatgyilkosok, akikbe nők százai szerettek bele - Hübrisztofília (18+)http://www.life.hu/csalad/20170619-brutalis-sorozatgyilkosok-akikbe-nok-szazai-szerettek-bele-hubrisztofilia-18.htmlKi hinné, hogy egy sorozatgyilkos, aki nőket erőszakolt és ölt meg, vagy épp fiatal fiúk testéből evett, a börtönben naponta több szerelmes levelet és házassági ajánlatot is kap. Bizony, ez a jelenség nem új keletű, a szexuális deviancia ezen formája már régóta ismert, és emiatt több házasság is született gyilkos és rajongója között. Család--Ezzel a meglepetéssel várta Szandi a férjét: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170620-hazassagi-evfordulora-keszultek-szandiek.htmlNem mindennapi fotó került fel Szandi közösségi oldalára: megmutatta milyen meglepetéssel várta a férjét a házassági évfordulójuk napján. Család--El akarják venni Britney Spearstől a két fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170620-britney-spears-gyerekeinek-apja-kuzd-fiaiert.htmlBritney Spearsnek a volt háttértáncosától, Kevin Federline-tól született két fia, akiket az apjuk csak ritkán lát. Ezen viszont szeretne változtatni! Család--Peller Anna és Miki ösztönösen érzik egymás hangulatát http://www.life.hu/csalad/20170620-peller-anna-es-miki-imad-szinesen-oltozkodni.htmlPeller Anna és Miki kapcsolatából sugárzik a vidámság, ami az öltözködésükön is meglátszik. Az is kiderült, hogy az extrém ruhadarabokat sem vetik meg, sőt! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.