Ezért nem lesz gyermeke Sárközi Anitának

Forrás: Facebook/Sárközi Anita Official -
családalapítás énekesnő Sárközi Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hölgyek életében bizony olykor nehéz eldönteni, hogy mikor érkezett el a gyermekvállalás ideje. Anita túl sokáig halogatta, most pedig már későnek érzi. 

Sárközi Anita közel 20 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, mikor az Elképzelt szerelem című slágere megjelent. Ez a dal folyt még a csapból is, minden rádióállomás előszeretettel játszotta. A fiatal énekesnő pedig dúskált a sikerben, és mivel komoly kapcsolata nem volt, ezért egyre nagyobb sikerre vágyott.

Sárközi Anita túl sokáig halogatta a gyermekvállalást, most pedig már későnek érzi Forrás: Facebook/Sárközi Anita Official

"Húsz-huszonkét évesen szívesen szültem volna, akkor erőteljes vágyat éreztem, de mivel nem volt mellettem „apajelölt", ezért a zenére koncentráltam. Olyan jól alakult a karrierem, hogy halogattam a dolgot, és bevallom, egyszer sem törtek elő bennem olyan erős ösztönök, hogy félretegyem a színpadot" - mesélte Anita.

Évekig vezette a Popkorongot, és magáénak tudhat egy eMeRTon-díjat is, nem beszélve a sorra érkező nagylemezeiről. Eközben az idő csak észrevétlenül telt, az énekesnő pedig állítása szerint sosem érezte azt, hogy bármiről is lemaradna. Most azonban mégis 52 éves, gyermektelen és házasságot sem kötött.

"Sosem féltem, hogy kifutok az időből. Valahogyan az életem ritmusa úgy alakult, hogy nem fért bele a gyerekvállalás. Azt szoktam mondani, hogy majd a következő életemben leszek édesanya" - írta meg a Bors.

12 millióért fogadott béranyát Kim Kardashian

A sztárpár úgy döntött, nem kockáztat: béranya segítségével fogják világra hozni harmadik gyermeküket. Nem kevesebb, mint 12 millió forintot fizetnek majd a tökéletes jelöltnek, akivel szemben természetesen komoly elvárások is lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.