Mádai Vivien elárulta, hogyan folytatják a férjével

család Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien imádja családját, amit szerte minden fórumon ki is nyilvánítani. Így tett ezúttal is. Egy csodás balatoni fotóval tudatta, hogyan jött össze a férjével.

A Tv2-n futó Mokka műsorvezetője igazán szerencsésnek mondhatja magát. Első házassága után megtalálta élete párját, a jóképű fogorvost, akivel már egy gyönyörű kisfiuk is született. Sőt, ha minden igaz, hamarosan újabb taggal bővül a család, ugyanis Viviék már a második babát tervezik. Karrierje is felfelé ível, hiszen néhány hete az ország legnézettebb reggeli műsorában is dolgozik.

Rajongói azért szeretik ennyire a sztármamit, mert nemcsak az anyaság szépségeit, hanem az árnyoldalait is megmutatja követőinek. Ezúttal azonban egy igazán

"Gyakran megkérdezik tőlem, hogy hogyan látom magam 10 év múlva. Sosem tudok rá jó választ adni, de egy dolog bizonyos... 50 év múlva ugyanezen a strandon szeretnék flip-flopban grillsajtot enni és almafröccsöt inni. Jól karbantartott 70es testemet, ami egy nappal nem néz majd ki többnek 35nél, méltóságteljesen fogom megmártóztatni a strandzárás után, és persze tisztes őszes halántékú @doctorzoli-val és az unokáinkkal örömmel etetjük majd a legfrissebb kacsaporonytokat is.
Ezen a strandon. Ahol felnőttem, ahol a férjemet megismertem, és ahol most a kisfiam játszik.

Mádai Vivien egy másik nővel tette próbára párja hűségét

Mádai Vivien őszintén vallott 20 éves kori tetteiről Várkonyi Andi műsorában. Nem semmi, amit tett...

Kiderült, mikor csalta meg utoljára Berki Krisztián Hódi Pameláthttp://www.life.hu/csalad/20170620-ekkor-csalta-meg-utoljara-berki-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián párkapcsolata távolról sem mondható kiegyensúlyozottnak: hullámvölgyek, szakítások, megcsalások és meghiúsult esküvők tarkítják közös életüket. A sztármami ezúttal arról mesélt, mikor csalta őt meg utoljára kedvese.... Család--Megszületett Beszeda Gábor második gyermeke- Videó!http://www.life.hu/csalad/20170612-beszeda-gabor-ujszulott-gyerekerol-meselt-video.htmlBeszeda Gábort néhány év kihagyás után a Tv2 Ripost című műsorában, Czippán Anett oldalán láthatjuk újra a képernyőn. Az egyik műsorban pedig elárulta: a napokban született meg második kisgyereke, Kende. CsaládMiller Zoltán és Vágó Bernadett először a beszélt a babárólhttp://www.life.hu/csalad/20170609-miller-zoli-ujra-apa-lesz-eloszor-szolalt-meg.htmlMiller Zoltán és Vágó Bernadett sokáig titkolták szerelmüket, csak a hozzájuk közel állók tudták, hogy nem csak kollégák, de a magánéletben is társak. Hamarosan pedig a baba is megérkezik hozzájuk... CsaládOrigoSebestyén Balázs megmutatta kisfiát- Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170608-sebestyen-balazs-kisfiarol-posztolt-foto.htmlSebestyén Balázs teljesen belejött a közösségi oldala kezelésébe. Sokszor posztol személyesebb hangvételű fotókat is: ezúttal kisifáról. Család--Oszter Alexandra teljesen elhatárolódik az édesapjátólhttp://www.life.hu/csalad/20170607-oszter-alexandra-elhatarolodik-az-apjatol.htmlOszter Sándor és lánya, Alexandra legendás kapcsolata, úgy tűnik, már a múlté. A minap a színész jelentette ki, hogy nem igazán érdekli lánya lánykérése, ma pedig Alexandra írt egy kemény posztot saját üzenőfalára. Család--Horváth Éva megmutatta a kisfiát - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170424-igy-nez-ki-horvath-eva-kisfia-foto.htmlVégre láthattuk, hogyan fog kinézni Horváth Éva kisfia, ha megszületik. Édes ultrahangfotót posztolt a sztármami. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.