Pár héttel C. Rolando ikreinek születése után kiderült, hogy a barátnője is terhes

Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu pár héttel ezelőtt beszámolt, megszülettek Cristiano Ronaldo ikrei, akiket béranya hozott a világra. Most pedig úgy tűnik, még tovább bővül a család.

Alig múlt két hete, hogy egy portugál tévécsatorna értesülései szerint egy fiú és egy lány, Eva és Meteo érkeztek a sztárfocista családjába. A kicsiket béranya hozta világra, ahogy Ronaldo idősebbik fiát is.

Ronaldo és Georgina korábbi fotója miatt sokan tudni vélték, hogy a fiatal modell bizony terhes Forrás: Instagram/cristiano

A Daily Mail azonban most arról tájékoztat, hogy a sztár barátnője várandós, méghozzá öt hónapja hordja a szíve alatt közös gyermeküket. Ugyan 10 év korkülönbség van Ronaldo és a gyönyörű Georgina között, de ez őket egyáltalán nem zavarja, sőt. Állításuk szerint olyan harmónia van közöttük, mint még eddig soha senkivel. A sztár már meg is kérte a szexi fiatal lány kezét, annak ellenére, hogy még csak nyolc hónapja, tavaly november óta alkotnak egy párt.

A lap képeket is közölt a szerelmesekről, melyeken

szemmel láthatóan gömbölyödik a modellkedéssel éppen csak ismerkedő lány hasa.

Horváth Éva cuki babafotót mutatotthttp://www.life.hu/csalad/20170623-horvath-eva-cuki-babafotoja.htmlHorváth Éva alig két hónapja adott életet kisfiának. A csodás műsorvezető rendkívül boldog és elvezi az anyaság minden percét- ezúttal mutatott is egy kicsit a babából... CsaládOrigoRepülőgép fedélzetén hozta világra gyermekét egy asszonyhttp://www.life.hu/csalad/20170625-repulogepen-szult.htmlEgy indiai légitársaság, az Jet Airways gépén hozta világra gyermekét egy asszony. Amit ezután kapott, arra sokáig emlékezni fog. CsaládThinkstockMádai Vivien elárulta, hogyan folytatják a férjévelhttp://www.life.hu/csalad/20170624-madai-vivien-romantikus-fotot-posztolt.htmlMádai Vivien imádja családját, amit szerte minden fórumon ki is nyilvánítani. Így tett ezúttal is. Egy csodás balatoni fotóval tudatta, hogyan jött össze a férjével. Család--Szellem mászott a kisgyerek ágyába - videóhttp://www.life.hu/csalad/20170625-szellem-a-gyerek-agyaban.htmlEgy angliai házaspár állítja, hogy szellem zaklatja a másfél éves kisfiukat. CsaládOrigoBeyonce és Clooney is klubtagok lettek! - Sztárok, akik ikreket nevelnekhttp://www.life.hu/csalad/20170623-beyonce-es-clooney-is-klubtagok-lettek-sztarok-akik-ikreket-nevelnek.htmlIdén két híresség is ikrekkel örvendeztette meg a kíváncsi közönséget. Az első pár George Clooney és Amal volt, a második pedig Beyonce és Jay-Z. Ezzel pedig egy csapásra egy exkluzív társaság tagjaivá váltak; az ikres szülékévé. Sorra vesszük a leghíresebb hollywoodi sztárgyerekeket, akik sosem ismerhették meg az egykék világát. Család--Rubint Réka kisfia, Zalán elballagott az óvodábólhttp://www.life.hu/csalad/20170624-rubint-reka-kisfia-elballagott-az-ovodabol.htmlMegható sorokat posztolt Rubint Réka. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.