Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családjával együtt hazatért Vujity Tvrtko. 10 hónapig voltak távol.

Idősebb fiaival, Benjáminnal és Barnabással érkezett haza Vujity Tvrtko, aki már a mindennapi életükhöz kapcsolódó dolgokat intézi, de a Blikknek azt mondta, hogy az ügyintézés mellett nagyon szeretne már enni egy jó, magyar húslevest. "Azt hallottam egyébként, hogy az ATV-ben legendásan jó a büfé" - ecsetelte a tévés, aki leszerződött a csatornához.

Tvrtko felesége, Zsolnay Gyöngyi és legkisebb fia, Bendegúz is nemsokára hazaérkezik Budapestre. "Egyelőre azt tudom, hogy Barnabás fiam indul Pécsre nagymamázni, Benjámin ma délután már kosárlabdaedzésre megy a régi csapatához, a MAFC-ba."- mondta Tvrtko, aki Bombera Krisztina párjaként vezeti majd az ATV Start című műsort.

Vujity Tvrtko Forrás: TV2

Nem ő az egyetlen, aki az ATV-hez szerződött. A TV2 egykori műsorvezetői közül: Demcsák Zsuzsa, Hajdú Péter, Sváby András, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko is itt folytatják.

Vujity Tvrtko: "Nekem és gyermekeimnek Magyarország a hazánk"http://www.life.hu/csalad/20160309-vujity-tvrtko-kiborult-magyarul-beszelnek-a-gyerekei-szerinte-tobben-felre-ertettek.htmlKiderült Vujity Tvrtko nagy titkahttp://www.life.hu/csalad/20150122-vujity-tvrtko-a-tv2-volt-musorvezetoje-bevallotta-miert-el-csaladjaval-egy-kislany-greti.htmlVujity Tvrtko kommentben küldte el Hajdú Péternek a bankszámlaszámáthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-vujity-tvrtko-hajdu-peternek-kuldte-el-bankszamlaszamat.htmlHazaköltözik családjával Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20170512-az-atv-hez-igazol-vujity-tvrtko-hazakoltozik-amerikabol.htmlVujity Tvrtko kiakadt, törvényt szigorítanahttp://www.origo.hu/itthon/20160817-vujity-tvrtko-allatkinzas-buntetesi-tetel.htmlEgy csodával felér: Vujity Tvrtko sapka nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160610-vujity-tvrtko-sapka-nelkuli-fotot-posztolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.