Közös szelfit posztolt az unokájával Nagy Feró: Fotó!

unoka család Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotó került fel nemrég Nagy Feró közösségi oldalára, amelyen nem csak az énekest, hanem a tündéri unokáját is láthatjuk.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, tavaly októberben megszületett Nagy Feró unokája. A kisfiú az énekes édesanyjával egy napon született és a Patrik Dominik nevet kapta. A sztárnagypapa nagyon büszke a legfiatalabb családtagra, akiről később egy interjúban is mesélt, sőt meg is mutatta a nézőknek.

Tegnap pedig egy friss fotó került fel a Feró közösségi oldalára, amelyen együtt szelfiznek a közel 9 hónapos Patrikkal. Azt is elárulta, hogy életében először vigyáz egyedül az unokájára, de úgy tűnik mindketten jó hangulatban vannak.

A poszt többszáz kedvelést kapott, és rengeteg elismerő komment is érkezett:

"Tündéri baba ! Jól néztek ki együtt ! Szuper Nagypapi!"

"Jobb kezekben nem is lehetne! Irány pancsizni, fagyizni!"

"Nagyon aranyosak vagytok ! Ez a gyerek tiszta apja..."

Nyugdíjáról vallott Nagy Feró: Videó!

Nagy Feró nagyon kevés nyugdíjat kap, ha nem koncertezne, nagyon csekély összegből kellene gazdálkodnia. Az énekest felháborítja, hogy mennyire nincsenek megbecsülve itthon a művészek. A zenész csalódott volt, amikor megtudta, hogy 35 év munkaviszony után ennyi nyugdíjra számíthat: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.