Ben Affleck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes Ben Affleck. Az amerikai színész válását csak néhány hónapja mondta ki a bíróság, ám nem titok többé, hogy ki Ben új kedvese.

Ben Affleck és Jennifer Garner házassága 10 évig tartott. A házaspár 2015-ben döntött a szakítás mellett, ám hivatalosan csak 2017-ben válták el. Kettejüknek három gyermekük van, akik miatt továbbra is remek kapcsolatot ápolnak, a Július 4-ét is együtt ünnepelték. Azonban Bent már egy másik nő várta otthon, miután elköszönt a családjától...

Jennifer Garner, Ben Affleck és a gyerekek Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Evga, Hgvc

A People magazin információi szerint Affleck, a Saturday Night Live tévéműsor egyik producerével, randizik. "Lindsay Shookus már be is költözött Ben Los Angelesben található új házába"- mondta a színész egyik barátja a laonak. A producerről és Affleckről már el is készültek az első képek, amikor csütörtökön este vacsorzáni mentek a Giorgio Baldi nevű étterembe. "Egy autóval érkeztek, nagyon boldogok voltak." - kotyogta el az egyik alkalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.