Som-Balogh Edina tündéri babaszelfit villantott

Forrás: Instagram/sombaloghedina -
fotó kisbaba Som-Balogh Edina család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina kislányát minden rajongó imádja, hiszen rendkívül szép és huncut. Legújabb közös fotójukon Edina is csak úgy ragyog a boldogságtól.

Mindannyian nagyon vártuk, hogy megszülessen Som-Balogh Edina kislánya. A színésznő már tapasztalt anyukaként vágott bele második terhességébe, de ennek ellenére nagyon izgatottan várta, hogy láthassa végre a csemetéjét. A kis Lilien szerencsére makk egészségesen érkezett a világra, bár egy kicsit tovább volt bent a pocakban, mint azt eredetileg tervezték.

Férje és kisfia, Noel is nagyon türelmetlenek voltak már, de Lilient nem lehetett siettetni. Mondhatni, elegánsan késett, de ez mind nem számít, hiszen már itt van és napról napra egyre szebb. Erről árulkodik Edina legutóbb közzétett közös fotója is, amelyen ő és a kislánya is rendkívül jól néznek ki.

Végre a Balcsin! Imádjuk! Nem lehet megunni! #holiday #happymomhappylife #mylife #myfamily

Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) által megosztott bejegyzés,

A sztáranyuka azt is elárulta, hogy végre eljutottak a Balatonra, és vakációzhatnak egy kicsit, ami az egész család számára hatalmas öröm. A fotó egy óra alatt már többszáz kedvelést kapott, ami egyáltalán nem meglepő.

Som-Balogh Edina kislánya nagyon édesen grimaszol

Som-Blogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, Liliennek. A színésznő szerencsére nem rejtegeti gyermekét, újabb édes fotót posztolt róla. A Life.hu sztárszerzője, akinek szülés utáni alakja máris tökéletes, megmutatta, hogy telik egy szombat délelőttjük: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.