Decker Ádám vízilabdázó kisbaba család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg a nem mindennapi örömhírt Decker Ádám, híres magyar vízilabdázó.

2015 júliusában született meg Decker Ádám első csemetéje, Lilien, aki rendkívül aprónak tűnt a hatalmas, kisportolt testű férfi karjaiban. Az erről közzétett fotóért olvadoztak a rajongók, ami nem csoda, hiszen igazán megható felvétel.

Ám a családbővítés itt még nem állt meg, ugyanis nemrég világra jött Ádámék második gyermeke is. A gólyahírt a 33 éves sportoló a közösségi oldalán tette közzé egy videó formájában. Kiderült, hogy a legfitalabb családtag is kislány, és a Panni nevet kapta. Szerencsére ő is, és az édesanyja is jól vannak.

"Nagy örömmel osztom meg Veletek, hogy ma délután világra jött Decker Panni, második kislányom. Nagyon boldogok vagyunk, Andi is és Panni is egészséges, Lili pedig velem várja mihamarabb haza a kistesót!" - írta a videóhoz Ádám.

Várandós-, újszülött-, szoptatós képek, amelyeken kutyák a főszereplőkhttp://www.life.hu/csalad/20170629-varandos-ujszulott-szoptatos-kepek-kutyakrol.htmlManapság teljesen természetes, hogy a várandós kismamáról csodaszép képsorozat készül, megörökítve ezt az egyedülálló és megismételhetetlen időszakot. Sőt még cenzúrázatlan szoptatós képek is napvilágot láttak! Ám az, hogy a babaváró fotók főszereplői kutyák, nos, az már jóval szokatlanabb. Család--Som-Balogh Edina tündéri babaszelfit villantotthttp://www.life.hu/csalad/20170709-csodas-babafotot-villantott-som-balogh-edina.htmlSom-Balogh Edina kislányát minden rajongó imádja, hiszen rendkívül szép és huncut. Legújabb közös fotójukon Edina is csak úgy ragyog a boldogságtól. Család--Hatalmasat nőtt Gönczi Gábor kisfia, Áronhttp://www.life.hu/csalad/20170708-hatalmasat-nott-gonczi-aron.htmlGönczi Gábor nagy örömmel jelentette be novemberben, hogy megszületett az első gyermeke. A kicsi az Áron nevet kapta, büszke szülei azóta pedig a föld felett járnak a boldogságtól.CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoLiptai Claudia álomszép fotót posztolt kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20170708-liptai-claudia-kisfiarol-posztolt.htmlClau, aki a legfrissebb hírek szerint ősszel a Sztárban sztárban térhet vissza a képernyőre, egy csodás képet posztolt kisfiáról és a párjáról. Család--Ennyire gyönyörűek a holland király lányaihttp://www.life.hu/csalad/20170707-ime-a-holland-kiraly-lanyai.htmlFriss képek készültek a holland királyi családról. Vilmos Sándor király három lánya elbűvölte a kamerát. Család--Ő itt Ben Affleck új barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20170707-ben-affleck-uj-kedvese.htmlÚjra szerelmes Ben Affleck. Az amerikai színész válását csak néhány hónapja mondta ki a bíróság, ám nem titok többé, hogy ki Ben új kedvese. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.