David Beckham kislánya a Buckingham-palotában ünnepelte születésnapját

Forrás: Instagram/ David Beckham -
David Beckham Buckingham-palota Harper Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hercegnőhöz méltón ünnepelte Harper Beckham a hatodik születésnapját: egy királyi teázásra volt hivatalos a Buckingham-palotába, ahol még igazi hercegnővel is találkozott!

Harper Beckhamnek olyan születésnapja volt, amilyenről minden kislány álmodik, de a legtöbbek számára ez csak álom marad. David Beckham gyermekének azonban valóra vált a kívánsága. Igazi hercegnős születésnapot tarthatott, nem akármilyen társaságban! Egy zártkörű teázásra volt ugyanis hivatalos a hatáves Harper és néhány iskolai barátja, akik még igazi hercegnővel is találkoztak.

David Beckham anyukájával együtt kísérte el Harpert a Buckingham-palotába szülinapozni Forrás: Instagram/ David Beckham

Beatrix yorki hercegnő ugyanis tiszteletét tette a privát "bulin" és együtt költötte el teáját a kislányokkal. Ezzel bizonyára nagy örömet okozott minden vendégnek, Harper ezt soha nem fogja elfeljteni. A nagy eseményről egyébként David Beckham tett közzé fotókat, és leírta, hogy nem értük nyitották ki a palota kapuit, erre a teázásra más vendégek is hivatalosak voltak velük együtt! De amennyire a focista szereti a kislányát, azon sem lepődtünk volna meg, ha ő intézte volna el a látogatást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.