színésznő terhesség Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő áldott állapotban van, de így viszont már nem mer külföldi utazásokat bevállalni. 

Ahogy azt már megírtuk korábban, Szinetár Dóra áldott állapotban van, sőt, fotókat is mutatott már a gömbölyödő pocakjáról. A színésznő azonban a 7. hónap után már rosszabbul viseli a hőséget és a nagyobb utazásokat is, ezért bármennyire is imádnak utazni, idén nyáron külföldi vakációzás már biztosan nem lesz.

Szinetár Dóráék nagyon várják az új családtag érkezését Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

Helyette a gyerekszoba berendezésével foglalatoskodnak, és mikor pihenésre vágynak, akkor valamilyen belföldi úticélt választanak.

„Amúgy is gyakran kézműveskedünk otthon, festünk, decoupage-olunk, gyapjúangyalkákat gyártunk. Most a babaszobát szépítgetjük együtt. Az én kicsi lányom elképesztően sokat segít, az elkészült kis alkotásaiból már több is helyet kapott az új szobában." - mesélte büszkén Dóra.

A sztáranyának pedig hatalmas öröm, hogy az otthonukban körbenézve a család kezemunkáját látja visszaköszönni, hiszen nem csak kislánya, hanem a férje is kiveszi a részét a munkálatokban - írta meg a hot! Magazin.

Ezért alkot egy párt már 7 éve Hajni és Majka http://www.life.hu/csalad/20170713-ezert-vannak-meg-mindig-egyutt-majkaek.htmlMajoros Hajnalka mesélt a párkapcsolatáról a híres műsorvezetővel, és azt is elárulta, minek köszönhető, hogy már 7 éve boldogok. Család--Kasza Tibi gyereknevelési stratégiákon gondolkodikhttp://www.life.hu/csalad/20170713-ezt-gondolja-kasza-tibi-a-gyereknevelesrol.htmlKasza Tibi már azon gondolkodik, hogyan fogja nevelni leendő gyermekeit. Vajon mikor érkezik az első sztárcsemete? Család--A mérgező, bántalmazó szülők jellemzőihttp://www.life.hu/csalad/20170712-mergezo-bantalmazo-szulok-jellemzoi.htmlA mérgező szülők hatása nem csupán gyermekkorban érződik, az ember egész életére billogot éget. Több eltérő típusa van, sőt ezek akár teljesen eltérő viselkedésformát produkálhatnak; ridegek, elhanyagolók, bántalmazók, manipulatívak, irányítóak... stb. Egy szülőt kívülről nézni és látni nehezebb, mint gondolnánk. Ezen a megerősített, idealizált üveglapon nagyon nehéz repedést okozni, de ha egyszer megtörtént, egyre könnyebb lesz a széttörés folyamata. CsaládThinkstockHorváth Éva megmutatta kisfiát, Kristófot - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170713-horvath-eva-megmutatta-kisfiat.htmlHorváth Éva két hónapja adott életet kisfiának, de most először mutatja meg a nyilvánosságnak is Kristóf arcát. Egyelőre még ők sem tudják, kire is hasonlít a pici, de az biztos, hogy áldott jó gyerek: esete kilenckor elálmosodik, és reggel ötkor ébred. CsaládOrigoÁllítják: Hajdú Péter és Sarka Kata újra jóban vannakhttp://www.life.hu/csalad/20170713-ujra-joban-van-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata egy évvel ezelőtt, nyáron ment tönkre, de a legfrissebb hírek szerint újra rendeződni látszik a viszonyuk. CsaládOrigoDávid Kornél, kosárlabdázó apa letthttp://www.life.hu/csalad/20170712-apa-lett-az-ismert-kosarlabdazo-david-kornel.htmlDávid Kornél a legsikeresebb magyar kosárlabdázó, akit az NBA igazolt játékosaként jegyzik. Mára már nem erre a legbüszkébb, hanem újszülött kisfiára.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.