Végre hazamehet a kórházból Erdei Zsolt kisfia

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
Madár kisbaba Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen izgultak Vilmoskáért, aki már hetekkel ezelőtt megszületett, de eddig nem hagyhatta el a kórházat. Mostanáig. 

A kisfiú május 18-án született, de mivel koraszülött volt, ezért azonnal lélegeztetőgépre kötötték és az intenzív osztályra szállították. Szerencsére júniusban onnan már kikerült, és átvitték egy másik kórházba, ahol tovább erősödhetett.

Erdei Zsolt kisfia végre elhagyta a kórházat Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Táplálkozási nehézségekkel küzdött még, amit orvosolni kellett, ám úgy tűnik, hogy végre készen áll arra, hogy a kórházon kívül folytassa az életét:

"Nehéz időszakon vagyunk túl, de végre fellélegezhetünk. Réka mindvégig a kórházban volt Vilmoskával, nagyon aggódott érte. Néha már a tekintetemmel kértem elnézést az orvosoktól, amiért a párom állandóan kérdésekkel bombázta őket. Persze én is nagyon aggódtam a fiamért, de bevallom, ösztönösen érzetem, hogy nem lehet vele nagy baj."

Azt is megtudtuk, hogy az orvosok még néhány napig bent tartották volna a kicsit, de Madárék július 10-én elhozták a kórházból - írta meg a Ripost.

A szülés elhallgatott oldala, avagy dolgok, amikről nem beszél senkihttp://www.life.hu/csalad/20170713-a-szules-elhallgatott-oldala-szules-utani-dobbenet.htmlKezdjük ott, hogy a filmekkel ellentétben, a szülés nem abból áll, hogy elfolyik a magzatvíz, berohansz a kórházba, majd pár pillanattal később megszületik a kisbabád és egyből kisimult arccal öleled magadhoz az egyszemélyes szobádban, mindezt csupa kedves és odafigyelő orvos és nővérke óvó „ölelésében". Nem, a szülés önmagában véve egy trauma, egy krízispont. A legnagyobb sokk akkor éri az anyát, amikor rádöbben, hogy mennyi mindent hallgattak el előle, lehet, hogy nem véletlenül! CsaládOrigoAngelina Jolie ikrei Disneylandben ünnepelték születésnapjukat - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170714-angelina-jolie-ikrei-disneylandben-unnepeltek-szuletesnapjukat.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt ikrei betöltötték a 9. életévüket, ajándékul hatalmas mókát kaptak. Persze a testvéreik sem maradtak ki: Disneylandben ünnepeltek! Család--Beyoncé megmutatta az újszülött ikreit - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170714-beyonce-megmutatta-az-ujszulott-ikreit.htmlBeyoncé ikrei egy hónapja látták meg a napvilágot, de a szupersztár eddig várt a nagy bejelentéssel. Végre azonban láthatjuk őket: íme, Sir Carter és Rumi! CsaládOrigoMarót Viki titokban vált el a férjétől http://www.life.hu/csalad/20170713-oszinten-meselt-a-valasarol-marot-viki.htmlSenki nem tudott róla, de Marót Viki és a férje kapcsolata sajnos zátonyra futott. Ám elhatározták, hogy a többi hírességgel ellentétben, ők felnőtt emberek módjára fogják kezelni a válságos helyzetüket. CsaládOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogy alszik a kisfia: cuki - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170713-liptai-claudia-megmutatta-hogy-alszik-a-kisfia.htmlLiptai Caludia próbálja ellátni rajongóit új fotókkal, olykor viccessekkel, olykor szívmelengetőkkel. A legfrissebb képe az utóbbi kategóriába esik: eddigi legédesebb képét tette közzé kisfiáról! CsaládOrigoKirálylány módjára házasodott a haldokló kislány, Eileidh Patersonhttp://www.life.hu/csalad/20170713-kiralylany-modjara-hazasodott-a-haldoklo-kislany.htmlLegjobb barátjához "ment hozzá" Eileidh Paterson, ezzel valóra vált az utolsó kívánsága. Az ötéves kislány királylányokhoz méltó szertartást kapott, de legyőzte a gyilkos kór. Utolsó útjára is hercegnőként kísérték. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.