Így cukiskodnak Ördög Nóra gyerekei: Fotó!

fotó család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra két rosszcsont kis csemetéjére egyszerűen nem lehet összeráncolt szemöldökkel nézni: olyan aranyosak, hogy Nórinak is muszáj volt kiposztolni ezt a fotót. 

Ahogy azt már megírtuk, Ördög Nóra csemetéi is nagyon várták már a nyári vakációt. Ráadásul ksifia idén elbúcsúzott a bölcsődétől is, amelyről fotó is felkerült a sztáranyuka oldalára. A rakoncátlan kiskölykök már korábban is megmutatták, hogy milyen huncutok tudnak lenni, például amikor összefirkálták a híres édesanyjuk arcát.

Most pedig egy olyan fotó került fel Nóri közösségi oldalára, amin anya és csemetéi együtt szerepelnek. Azt nem tudni, hogy a műsorvezetőnek mi volt az eredeti terve, de a fotóhoz írt posztban elárulta, hogy a gyerekei bizony hamisítatlan kis trollok:

Asszem a gyerekeim széttrollkodták ezt a képet #reunion #munkautánújraegyütt #miciésvenci #anyavagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Egyébként elképesztő, hogy a két testvér mennyire hasonlítanak egymásra. A szemeik teljesen egyformák, sőt, még a grimaszuk is. Nem csoda, hogy egy nap alatt 6 ezer kedvelést kaptak.

Friss képek a svéd király öt unokájárólhttp://www.life.hu/csalad/20170715-kepek-a-sved-kiraly-unokairol.htmlPénteken ünnepelték a svéd trónörökös, Viktória koronahercegnő 40. születésnapját. Az ünnepségen a svéd király összes unokája ott volt. Így bandáztak egymással a totyogó hercegek és hercegnők. Család--A szülés elhallgatott oldala, avagy dolgok, amikről nem beszél senkihttp://www.life.hu/csalad/20170713-a-szules-elhallgatott-oldala-szules-utani-dobbenet.htmlKezdjük ott, hogy a filmekkel ellentétben a szülés nem abból áll, hogy elfolyik a magzatvíz, berohansz a kórházba, majd pár pillanattal később megszületik a kisbabád, és egyből kisimult arccal öleled magadhoz az egyszemélyes szobádban, mindezt csupa kedves és odafigyelő orvos és nővérke óvó „ölelésében". Nem, a szülés önmagában véve egy trauma, egy krízispont. A legnagyobb sokk akkor éri az anyát, amikor rádöbben, hogy mennyi mindent hallgattak el előle, lehet, hogy nem véletlenül! CsaládOrigoVégre hazamehet a kórházból Erdei Zsolt kisfia http://www.life.hu/csalad/20170714-haza-engedtek-erdei-zsolt-kisfiat.htmlRengetegen izgultak Vilmoskáért, aki már hetekkel ezelőtt megszületett, de eddig nem hagyhatta el a kórházat. Mostanáig. Család--Angelina Jolie ikrei Disneylandben ünnepelték születésnapjukat - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170714-angelina-jolie-ikrei-disneylandben-unnepeltek-szuletesnapjukat.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt ikrei betöltötték a 9. életévüket, ajándékul hatalmas mókát kaptak. Persze a testvéreik sem maradtak ki: Disneylandben ünnepeltek! Család--Beyoncé megmutatta az újszülött ikreit - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170714-beyonce-megmutatta-az-ujszulott-ikreit.htmlBeyoncé ikrei egy hónapja látták meg a napvilágot, de a szupersztár eddig várt a nagy bejelentéssel. Végre azonban láthatjuk őket: íme, Sir Carter és Rumi! CsaládOrigoKirálylány módjára házasodott a haldokló kislány, Eileidh Patersonhttp://www.life.hu/csalad/20170713-kiralylany-modjara-hazasodott-a-haldoklo-kislany.htmlLegjobb barátjához "ment hozzá" Eileidh Paterson, ezzel valóra vált az utolsó kívánsága. Az ötéves kislány királylányokhoz méltó szertartást kapott, de legyőzte a gyilkos kór. Utolsó útjára is hercegnőként kísérték. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.