Megmutatta szeretett férjét Ábel Anita: Fotó!

fotó Ábel Anita férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető mindig színes tartalmakkal kápráztatja el a követőit, most azonban egy ritka fotót mutatott. 

A sztáranyuka nemrég mosolygós strandszelfit villantott, amitől mindenkinek azonnal megjött a kedve egy kis fürdőzéshez. Nem is beszélve a csodás panorámáról, ugyanis a felvétel Horvátország egyik mesés tengerpartján készült.

Most pedig egy olyan képet tett közzé az oldalán, amelyen a férjével kettesben szerepelnek. A fotó mellé csak annyit írt, hogy "love forever", ami 12 év házasság után igazán csodálatraméltó. Anita és Krisztián éppen utaztak valahová, és láthatóan nagyon jó hangulatban telt a napjuk.

A fénykép több mint kétezer kedvelést kapott, ami nem meglepő, hiszen ilyen kiegyensúlyozott párkapcsolatot sajnos már nagyon nehéz a mai világban találni.

Ábel Anita nem mindennapi titkot árult el magáról: Videó!

Ábel Anita olyan információt árult el élő adásban, amit talán nem szeretett volna egy országnak szétkürtölni, de már nem volt mit tenni: elszólta magát.

5 tragikus fotó és videó, amelyek szereplői pár perccel később meghaltak (18+)http://www.life.hu/csalad/20170714-5-tragikus-foto-es-video-emberek-par-perccel-kesobb-meghaltak-18.htmlA tragédiák akkor a legsokkolóbbak, ha váratlanul történnek meg, mindenféle előjel nélkül. A következőkben 5 történetet és 5 szörnyű sorsot mutatunk be, de nem csupán szavakkal! Hátborzongató látni azokat az embereket, akik a képek vagy épp videó elkészülte után pár perccel meghaltak. CsaládOrigoEgyütt ünnepli szülinapját Liptai Claudia és lánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20170716-egyutt-unnepli-szulinapjat-liptai-claudia-es-lanya-panka.htmlClaudia tegnap töltötte be a 44. életévét, lánya Panka pedig ma 11 éves. CsaládOrigoÖsszebalhézott az édesanyjával Jenelle Evans http://www.life.hu/csalad/20170715-jenelle-evans-osszeveszett-az-edesanyjaval.htmlDurván összeveszett az édesanyjával Jenelle Evans, az MTV egyik sorozatának sztárja. Család--Így cukiskodnak Ördög Nóra gyerekei: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170715-elkepesztoen-cukik-ordog-nora-gyerekei.htmlÖrdög Nóra két rosszcsont kis csemetéjére egyszerűen nem lehet összeráncolt szemöldökkel nézni: olyan aranyosak, hogy Nórinak is muszáj volt kiposztolni ezt a fotót. Család--Friss képek a svéd király öt unokájárólhttp://www.life.hu/csalad/20170715-kepek-a-sved-kiraly-unokairol.htmlPénteken ünnepelték a svéd trónörökös, Viktória koronahercegnő 40. születésnapját. Az ünnepségen a svéd király összes unokája ott volt. Így bandáztak egymással a totyogó hercegek és hercegnők. Család--Végre hazamehet a kórházból Erdei Zsolt kisfia http://www.life.hu/csalad/20170714-haza-engedtek-erdei-zsolt-kisfiat.htmlRengetegen izgultak Vilmoskáért, aki már hetekkel ezelőtt megszületett, de eddig nem hagyhatta el a kórházat. Mostanáig. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.