Hosszú Katinka és Shane 3 gyereket szeretnének: a tokiói olimpia után jöhetnek

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Shane Hosszú Katinka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane már régóta alkotnak egy párt, a jövőjükkel kapcsolatban pedig olyan céltudatosak, mint a medencében: pontosan tudják, mikor jön majd a baba, bár Shane már rögtön bevállalná.

Shane és Katinka együtt, céltudatosan haladnak előre, kéz a kézben érik el a sikereiket. Katinka az úszásban bizonyít, míg Shane közben a háttérből támogatja és irányítja kedvesét. Már nem is emlékeznek azokra az időkre, amikor nem voltak együtt, annyira egymás életének részévé váltak. "Ő a másik felem, a szerelmem, a szeretőm, a barátom, a családom" - mondta Shane.

2020 után jöhet a baba Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Katinka pedig pontosan tudja, hogy kapcsolatuk mikor éri el azt a pontot, amikor már jöhetnek a babák, ugyanis hármat is szeretnének.

A következő nagy célom az, hogy amikor jönnek a gyerekek, akkorra már minden készen álljon,

Hosszú Katinka és Shane megmutatták "gyermekeiket"

Nem ez az első alkalom, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup megmutatták gyermekeiket. Az úszónő korábban is bemutatta már a babákat, és így tett most is. Olvasd el erről a Life.hu ckkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.