Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos és Katalin megérkeztek Varsóba, ezzel megkezdődött a királyi család európai turnéja: a gyerekekkel együtt szálltak ki a magángépből, íme, az első fotók!

Két hete jelentette be Vilmos és Katalin, hogy európai körútra indulnak. Lengyelországban kezdik a kirándulásukat, de ellátogatnak Németországba is. Ráadásul a gyermekeikkel együtt! Vilmos és Katalin néhány perccel ezelőtt szálltak le magángépükkel Varsóban: Sarolta és György elképesztően cukik voltak.

Katalin, Vilmos és a gyerekek megérkeztek Varsóba Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Az összes szem rájuk szegeződött, alig várták, hogy a gyerekek végre kiszálljanak a repülőből, ami kicsit nehezükre esett, de végül György és Sarolta megmutatta magát, és türelmesen megvárták, míg Katalin és Vilmos mindenkit köszöntött! György herceget a megszokott rövidnadrágba öltöztették, míg Sarolta egy aranyos ruhában köszöntötte Varsót!

Nagyon aranyos volt Sarolta hercegnő! Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein
Nagyon várták, hogy Katalin és Sarolta kiszálljon a repülőből Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.