Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is bejelentette a színésznő, hogy harmadik kisbabáját várja.

Jessica Alba hétfőn árulta el az Instagramon, hogy ismét édesanya lesz.

@cash_warren and I are officially going to be outnumbered #babyonboard #herewegoagain #blessed

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés,

Jessica Albának és férjének, a producer Cash Warrennek már van két gyermeke. Honor 9 éves, Haven pedig hamarosan hatéves lesz. Mindketten kislányok.

Alba néhány hónapja egy interjúban arról beszélt, hogy édesanyaként nem próbálja meg magát úgy beállítania gyerekei előtt, mintha mindent tudna. "Azt sem feltételezem magamról, hogy mindig nekem van igazam. Megpróbálok nyitott és kíváncsi ember lenni, és erre nevelni a gyermekeimet"- nyilatkozta.

Heti trendjelentés - Jessica Alba melegítőnadrágot villantott a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170419-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jennifer-aniston-jessica-alba-jennifer-hudson.htmlCici- és combvillantás, punk stílus és klasszikus elegancia - elképesztően sokféle outfitet láttunk ezen a héten. Mutatjuk is a legemlékezetesebb választásokat! TrendOrigoÍgy szexizik az Oscar-partin Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20170227-jessica-alba-szexis-a-2017-es-oscar-party-n.htmlA kétgyermekes anyukát régen láttuk, de most visszatért, és csinosabb, mint valaha. Trend--Jessica Alba pizsamában is dögöshttp://www.origo.hu/teve/20170116-jessica-alba-pizsamapartit-tartott-ferje-cash-warren-38-szuletesnapja-alkalmabol-instagram-video.htmlAz elmúlt hétvégén több sztár is ünnepelte a szülinapját. Liam Hemsworth és Orlando Bloom mellett például Jessica Alba producer férje, Cash Warren. A férfi harmincnyolcadik születésnapjára a színésznő pizsamapartit szervezett. Tévé--Jessica Alba a legdögösebb sztármamihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161229-jessica-alba-a-legdogosebb-sztarmami-bikiniben.htmlMíg mi itthon fagyoskodunk, a világsztárok zöme jó meleg helyeken sütteti a hasát az ünnepek alatt. Ennek köszönhető, hogy Jessica Albát fürdőruhában fotózták a minap: a képek láttán sárgulunk az irigységtől! Ez Zsír!--Jessica Alba pizsamában is dögöshttp://www.origo.hu/teve/20170116-jessica-alba-pizsamapartit-tartott-ferje-cash-warren-38-szuletesnapja-alkalmabol-instagram-video.htmlAz elmúlt hétvégén több sztár is ünnepelte a szülinapját. Liam Hemsworth és Orlando Bloom mellett például Jessica Alba producer férje, Cash Warren. A férfi harmincnyolcadik születésnapjára a színésznő pizsamapartit szervezett. Tévé--Jessica Alba bikinis fotóitól még forróbb lesz ez a péntekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160624-jessica-alba-szexi-furdoruhas-kepeken.htmlAz egyik leggyönyörűbb színésznő ezúttal az InStyle magazinnak mutatta meg isteni alakját. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.