Vicces fotók a várandós állapotról: Galéria

fotó terhesség vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az áldott állapot nagyon sokrétű: egyszerre nehéz, fájdalmas, szép és örömteli. És egy másik nézőpont szerint még vicces is. 

A terhesség az egyik legszebb állapot egy nő életében. Tele várakozással, meglepetéssel, hiszen a 9 hónap eltelte után egy új kis emberrel bővül a család élete. Van aki könnyebben, mások nehezebben vészelik át az utolsó hónapokat, de akadnak olyanok is, akik igyekeznek viccet csinálni a helyzetükből.

Például a nő, aki magassarkú csizmában, bikiniben és fejfedőben pózolt a kamera előtt, nem beszélve arról a kismamáról, aki egy kosárlabdával helyettesítette a gömbölyödő pocakját. Ott van az a pár is, aki egy erotikusan romantikus tengerparti jelenetet próbált nagy pocakkal létrehozni, de a végeredmény valóban inkább vicces, mint pikáns.

/1707/Cuki_2017719171922

Kendőzetlen valóság a szoptatásról: Galéria!

Azt gondolnánk, hogy egy kisbaba táplálása egy örök kapocs anya és a gyermek között, egy olyan mindennapos program, ami mindkét fél számára pihenést és feltöltekezést jelent. Az igaz, hogy érzelmileg még közelebb hozza egymáshoz a feleket, de az is egy tény, hogy szoptatni meg kell tanulni: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.