Második gyermeket jósoltak Zsédának: ekkor jöhet az újabb baba

Zséda gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zséda hihetetlenül boldog és trendi anyuka, amellett, hogy remek énekesnő. A kisfia viszont már nagyon örülne egy testvérnek, ráadásul meg is jósolták Zsédának a második babát: elárulta, mikor jöhet a következő.

Zsédának nagyon sok elfoglaltsága van, egész évben koncertezik és gyakorol, próbál, alkot. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne szakítana időt a családjára, de az biztos, hogy olykor nehéz összeegyeztetni a programokat. Ennek ellenére bizony Zséda és a férje is elgodndolkozott már egy másik babán, ráadásul a következő gyereket meg is jósolták az énekesnőnek, és kisfia is szeretne már egy testvért.

Zséda családja pár éven belül bővülhet Fotó: Polyak Attila/Origo

"Még van egy kis időnk, hogy ha úgy alakul, vállaljunk egy második babát. A kisfiam is örülne egy testvérnek. Érdekes, egyszer azt mondta egy jós, hogy két gyermekünk lesz, így meglehet, hogy néhány éven belül bővül a család" - mondta a hot! Magazinnak Zséda, aki egyszerűen szuperül néz ki bikiniben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.