A várandós Szabó Zsófi megmutatta terhespocakját

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi bejelentette, hogy babát vár. Ezzel egyidejüleg meg is mutatta, mekkora lett már a hasa.

Szabó Zsófi és férfje, Kis Zsolt már másfél éve próbálkoztak, a szépséges műsorvezető azonban nem esett teherbe,. Kiderült, hogy inzulinrezisztenciája és endometriózisa van, ezért kevés az esély arra, hogy gyermeke természetes úton foganjon meg. Már a lombikprogramon gondolkoztak férjével, amikor megtörtént a csoda.

A színésznő-műsorvezető a Story Magazinban mutatta meg, mekkora már a babapocakja:

"Azzal nyugtattam magam, hogy a lombikprogram biztos segítséget jelenthet. Ezzel elengedtem ezt az egész dolgot, és ahogy nem görcsöltem ezen tovább, megtörtént a csoda. Egy rutinvizsgálatra mentem a nőgyógyászomhoz, hogy megnézze, hogyan változtak a ciszták a testemben, és akkor közölte: ő bizony már lát egy babát" - mesélte a lapnak Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.