Zsidró Tamás gyerekeit apjuk miatt piszkálják

Forrás: Facebook/Zsidró Tamás -
Zsidró Tamás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsidró Tamás nem teregeti ki a magánéletét, persze attól még az emberek sok mindent tudnak róla. Ismertségének olykor a gyermekei isszák meg a levét.

Zsidró Tamás nem az a sztár, aki magánéletének minden apró részletét megosztja a rajongóival. Többnyire inkább védeni próbálja a családját és a szeretteit, de nem mindig sikerül. A kommentelők sem kímélik, és olyan is előfordult, hogy az egyik fia itta meg az ő ismertségének levét.

Zsidró Tamás védi a családját a kritikáktól Forrás: Facebook/Zsidró Tamás

»Nézd, ott annak a celebnek, a Zsidrónak a gyereke«

aki már egy ideje Dobó Katával alkot egy párt

Hajdú Péter megcáfolta a felröppenő szerelmi híreket http://www.life.hu/sztarok/20170720-hajdu-peter-es-sarka-kata-tovabbra-sem-tervez-kibekulni.htmlNemrég új hírek kerültek napvilágra Hajdú és Sarka kapcsolatáról, de a sztárapuka most lerántotta a leplet a kérdéses információkról. TV + SztárokOrigoÁlompár született a vizes vb-n: Kiss Szofi és Ligárt Ábel szerelmesekhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-kiss-szofi-es-ligart-abel-szerelmesek-lettek-a-vizes-vb-alomparja.htmlMég csak néhány napja kezdődött el a vizes vb, máris megtalálták a verseny álompárját: Ligárt Ábel műugró és Kiss Szofi szinkronúszó. TV + Sztárok--Gesztesi Károly soha nem volt hűtlenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-gesztesi-karoly-nem-volt-hutlen.htmlGesztesi Károly soha nem fél nyilatkozni a magánéletéről sem, mindig őszintén beszél mindenről, ami vele történik, vagy épp nem történik: egyvalamit ugyanis soha nem tett még meg az életében, senkit sem csalt meg.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHosszú Katinka anyósáék minden nevezetességet megnéznek Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hosszu-katinka-anyosaek-mindent-megneznek-budapesten.htmlShane Tusup szülei életükben először járnak Budapesten, természtesen főként Katinka miatt jöttek, de nemcsak őt akarják megnézni. Elárulták, mit csinálnak még a fővárosban. TV + Sztárok--Állítják: Hajdú Péter és Sarka Kata állítólag újra találkozgatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hajdu-peter-es-sarka-kata-ujra-talalkozgatnak.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatuk vége után csak a gyerekek miatt tartották a kapcsolatot, ám a legújabb hírek szerint egyre közelebb kerülnek egymáshoz. TV + Sztárok--Gundi:"A közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm"http://www.life.hu/sztarok/20170720-gundel-takacs-gabor-visszater-a-kepernyore.htmlMint ismeretes, Gundi februárban mondott fel az MTVA-nál, azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, miszerint hamarosan visszatér a képernyőre. Most végre ő is megszólalt az ügyben.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.