Ez volt Majka kisfiának első szava: Videó!

kisfiú videó Majka Olivér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merő véletlen, hogy Hajninak sikerült pont videóra venni, ahogy Olivér kimondja az első szavait. 

Majka nagyon szerencsés, hiszen nem tartózkodott otthon, mikor Olivér kimondta az első szavait, mégsem maradt le a megható pillanatról. Hajni ugyanis videóra rögzítette, ahogy Olivér azt mondja: Apa!

A sztárapuka bizonyára meghatódott a videó láttán, hiszen minden szülő számára óriási öröm, mikor a gyermeke először Anyának/Apának szólítja. A híres műsorvezető néhány szívecske kíséretében ki is posztolta a közösségi oldalára a felvételt, így mi is megnézhetjük, hogyan próbálkozik a beszéddel Olivér:

A tegnap éjszaka feltöltött poszt már majdnem 10 ezer kedvelésnél jár, ami nem meglepő, hiszen még kívülállóként is megható a kisfiú szavait hallgatni.

Így fest Majka, amikor másnaposan próbál időt tölteni a fiával

Majka elárulta, hogy egyik este egy fergetes koncerten vettek részt Hajnival, ám a másnap már koránt sem volt ennyire vidám. A műsorvezető a másnaposság tipikus tüneteivel küzdött, aminek a gyereksírás kifejezetten nem tett jót. Szülőknek lenni olykor nehéz, az élet kemény: Fotó!

Furcsa rekordokat tartó anyák és babáik - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170719-furcsa-rekordokat-tarto-anyak-es-babaik-fotok.htmlEzek az édesanyák nem tervezték, hogy bekerülnek a „legek" közé. Vágyaik, álmaik vezették őket, vagy csupán a véletlen műve, hogy felkerültek erre a listára. Egy azonban közös bennük: boldogok és imádják a gyermekeiket! CsaládOrigoKarácsonykor érkezik majd Szabó Zsófi babájahttp://www.life.hu/csalad/20170721-szabo-zsofi-nem-szolt-a-terhessegerol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, két év próbálkozás után Szabó Zsófiéknál megtörtént a csoda. Egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy a műsorvezető hamarosan anya lesz.Család--Michael Schumacher családján eluralkodott a káosz: egymással harcolnak a rokonokhttp://www.life.hu/csalad/20170721-michael-schumacher-csaladja-egymassal-harcol.htmlMichael Schumacher példás és boldog családot szeretett volna, mindent meg is tett azért, hogy ez teljesüljön. Balesete óta azonban minden megváltozott: káosz uralkodik az egykor harmonikus családban. Család--Zsidró Tamás gyerekeit apjuk miatt piszkáljákhttp://www.life.hu/csalad/20170720-zsidro-tamas-gyerekeit-apjuk-miatt-bantjak.htmlZsidró Tamás nem teregeti ki a magánéletét, persze attól még az emberek sok mindent tudnak róla. Ismertségének olykor a gyermekei isszák meg a levét. CsaládOrigoMásodik gyermeket jósoltak Zsédának: ekkor jöhet az újabb babahttp://www.life.hu/csalad/20170720-masodik-gyermeket-josoltak-zsedanak.htmlZséda hihetetlenül boldog és trendi anyuka, amellett, hogy remek énekesnő. A kisfia viszont már nagyon örülne egy testvérnek, ráadásul meg is jósolták Zsédának a második babát: elárulta, mikor jöhet a következő.Család--A várandós Szabó Zsófi megmutatta terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20170720-szabo-zsofi-terhespocakja.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi bejelentette, hogy babát vár. Ezzel egyidejüleg meg is mutatta, mekkora lett már a hasa.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.