Michael Schumacher családján eluralkodott a káosz: egymással harcolnak a rokonok

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher példás és boldog családot szeretett volna, mindent meg is tett azért, hogy ez teljesüljön. Balesete óta azonban minden megváltozott: káosz uralkodik az egykor harmonikus családban.

Michael Schumacher 3 és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem igazán tudni, mi is van pontosan a sportolóval. Senki nem beszél a pilótáról, sem arról, milyen állapotok uralkodnak most a családjánál. Schumi ugyanis mindent megtett annak idején azért, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen a hangulat, ő volt az, aki összetartotta a szeretteit.

Schumacher családja kezd széthullani Forrás: AFP/Thierry Dachelet

A gyerekkora nem volt felhőtlen, hiszen az édesanyja alkoholista volt, ami csak fokozódott azután, hogy kiderült: a férje megcsalja. Érthető, hogy ő egy

olyan családot szeretett volna, ahol mindenki boldog, és szereti egymást, mivel ő ezt nem tapasztalhatta meg.

Ő volt az, aki ezért mindent megtett, erre viszont nyilván nem képes a balesete óta. A felesége próbálkozik ugyan, de nem túl sok sikerrel. A Bunte szerint

a Schumacher klán összetört: a rokonok egymással harcolnak,

Corinna pedig már nem tudja és nem is akarja őket kibékíteni. Teljes a széthúzás és a káosz, amit a bennfentesek szerint csak Schumacher tudna elrendezni, de neki most másért kell harcolnia!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.