Karácsonykor érkezik majd Szabó Zsófi babája

Forrás: Polyák Attila/Origo -
terhesség Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, két év próbálkozás után Szabó Zsófiéknál megtörtént a csoda. Egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy a műsorvezető hamarosan anya lesz.

Alig egy éve, hogy Szabó Zsófi és Kis Zsolt egybekeltek, most pedig megannyi sikertelen próbálkozással teli hónap után érkezik első kisbabájuk is. A műsorvezető érthető okokból sokáig titkolta a terhességét, de már a negyedik hónapban jár - mindezt a Story magazinnak mesélte el.

"Régóta tisztában voltam azzal, hogy nem fogok könnyen teherbe esni. Amikor Zsoltival már hónapok óta együtt voltunk, gyakorlatilag semmit sem tettünk a gyermekáldás ellen, hiszen tökéletesen biztosak voltunk az érzéseinkben. Aztán eltelt egy, majd másfél év, és még mindig nem estem teherbe" - mesélte Zsófi.

Lapinformációk szerint a kismama jól viseli a várandósságát. Munkahelyén, az RTL Klubnál

nem kért semmiben könnyítést, és nem is mondta el senkinek, hogy áldott állapotban van.

Mindössze csak annyit lehetett észrevenni, hogy a mellei kissé megduzzadtak, és bővebb ruhákat hordott az elmúlt egy hónapban, de betudták annak, biztosan felszedett pár kilót - írja a Bors.

Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt Forrás: Polyák Attila/Origo

A műsorvezető egy közeli ismerőse is megszólalt az ügyben: "Babonából nem beszélt róla. Ahogy minden anya, ő is meg akarta várni a harmadik hónap végét, most már a negyedikbe lépett" - mondta el a család barátja. Zsófi ügyesen titkolta, hogy áldott állapotba került, ezt még a közvetlen kollégái sem vették észre, akikkel a Story Extrában forgat. Zsófi egyedül a főnökeit tájékoztatta terhességéről - írja a Blikk. A lap úgy tudja,

a műsorvezető terhessége végéig marad képernyőn,

a naponta jelentkező magazinműsorra számítanak rá, ráadásul egy új produkcióban is szerepelhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.