Külön fog élni David és Victoria Beckham

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben a Beckham házaspár legidősebb fiára újra rátalált a szerelem, addig a szülők kapcsolatával valami nagyon nincs rendben. Folynak az építkezések, mennek a találgatások, és ők maguk is nyilatkoztak.

Jelenleg is folyik David és Victoria Beckham hatalmas villájának átépítése. Amikor a lapok beszámoltak a különös építkezésről, ők maguk is reagáltak. A házaspár úgy nyilatkozott, hogy egy új szárnyat húznak fel az otthonukhoz, ez pedig lehetővé teszi számukra, hogy egy családként, mégis "külön életét éljenek".

Victoria és David Beckham Forrás: AFP/Justin Tallis

Hogy ezzel szeretnék megadni egymásnak a szabadságot, vagy már ténylegesen szakításról van szó, arról egyikük sem nyilatkozott. Mindenestre minden Instagram-posztból árad a szeretet, de vajon ez elég, hogy megmentsék a házasságukat?

Az átépítés 5 millió fontba kerül Beckhaméknek. "Ez a fajta élet jól működik a családnál. Ha bármelyik gyerek, vagy szülő azt érzi, hogy már az őrületbe kergetik a többiek, akkor mostantól átköltözhet egy másik szárnyba"- fecsegte ki az egyik ismerős. Az azonban beszédes, hogy az épületet a tervrajzokon már úgy tüntették fel, hogy "Victoria lakrésze" és "David lakrésze"...

Vele randizik Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20170722-celebbel-randizik-brooklyn-beckham.htmlKorábban Justin Bieber csaja volt az énekesnő, aki most a Beckham-fiú fejét is elcsavarta. TV + SztárokVictoria Beckham rövid fürtökre váltott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170711-victoria-beckham-haja-ujbol-rovid-lett.html TrendOrigoLehúzták az internetezők David Beckham színészi játékáthttp://www.life.hu/sztarok/20170514-david-beckham-rossz-szinesz.htmlMég be sem mutattaák az Arthur király - A kard legendája című filmet, amiben David Beckham is szerepel, máris őt tartják a világ legrosszabb színésznének.TV + Sztárok--David Beckham kislánya a Buckingham-palotában ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/csalad/20170710-david-beckham-lanya-a-buckingham-palotaban-unnepelte-szuletesnapjat.htmlHercegnőhöz méltón ünnepelte Harper Beckham a hatodik születésnapját: egy királyi teázásra volt hivatalos a Buckingham-palotába, ahol még igazi hercegnővel is találkozott! CsaládOrigoFocistafeleségnek lenni nem fenékig Victoria Beckham!http://www.she.hu/herself/20170614-focistafeleseg-victoria-beckham-focista-elet-hazassag.htmlHa belegondolok, mennyi hivatásos és kevésbé hivatásos futballista rohangál kis hazánk különböző pályáin, szerintem sokan járunk hasonló cipőben: focistát választottunk életünk párjául. Herself--Victoria Beckhamet leégette a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20170610-victoria-beckhamet-leegette-a-fia-romeo.htmlVan humorérzéke Romeónak TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.